اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمله شدید اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به نتانیاهو/ نالیدن برای ما رهبر نمی‌شود

حمله شدید اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به نتانیاهو/ نالیدن برای ما رهبر نمی‌شود
رهبر جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات بنیامین نتانیاهو گفت: لغو برکناری عجولانه و مفتضحانه وزیر جنگ اقدام درستی است؛ اما اکنون دیگر ناله نکنید و به جای آن کار کنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، یائیر لاپید، رهبر جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در توییتی در واکنش به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم نوشت: درحالی که دشمنان ما همچنان جان‌ اسرائیلی‌ها را می‌گیرند و خون برادران و خواهران ما در خیابان‌ها ریخته می‌شود، نخست‌وزیر در مقابل چشمان مردم کنترل خود را از دست می‌دهد.

وی افزود: به جای برگزاری نشست‌های خبری و مقصر جلوه دادن دیگران به خاطر مشکلات ناشی از عملکرد افراطی‌ترین و شکست خورده‌ترین دولت تاریخ اسرائیل، زمان آن فرا رسیده است که او و وزرایش دست از غرغر کردن بردارند و در نهایت مسؤولیت را بر عهده بگیرند.

لاپید همچنین گفت: لغو برکناری عجولانه و مفتضحانه یوآو گالانت، وزیر جنگ اقدام درستی است؛ اما اکنون دیگر ناله نکنید و به جای آن کار کنید.

بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز در توییتی کوتاه نوشت: "نالیدن برای ما رهبر نمی‌شود."

اظهارات نتانیاهو همچنین واکنش و اعتراض آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» را به همراه داشته است.

وی گفت: اظهارات نتانیاهو ثابت می‌کند که این مرد صلاحیت انجام وظایف خود را ندارد، مسؤولیت اقداماتش را بر عهده نمی‌گیرد و ساده بگویم که او با ما نیست.

لیبرمن در ادامه خواستار اقدام فوری اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای برکناری نتانیاهو از سمتش شد.

میراو میخائیلی، رهبر حزب کار رژیم صهیونیستی نیز اظهارات نتانیاهو را سراسر دروغ و جوسازی از سوی شخصی دانست که رژیم صهیونیستی را در طول سه ماه به سمت پرتگاه کشانده است.

وی همچنین از نتانیاهو خواست که از سمتش کناره گیری کند.

نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق اسرائیل نیز در این باره گفت: وقتی من نخست وزیر هستم، مسؤولیت می‌پذیرم و دولت قبلی را مقصر نمی‌دانم. این یک نمایش غم انگیز و تقریباً همان اظهارات یائیر نتانیاهو است.

اظهارات نتانیاهو واکنش گدعون ساعر، نماینده کنست را هم به همراه داشته است. وی در این باره تأکید کرد که نخست وزیر دیگران را مقصر جلوه می‌دهد و آنها را سرزنش می‌کند.

میکی لوی، رئیس سابق کنست رژیم صهیونیستی نیز در این باره اظهار کرد: همه ما با یک واقعیت تلخ و آشوب امنیتی از طرف یک دولت تندرو و فاسد مواجه هستیم که وزیران آن از زیر بار مسؤولیت شانه خالی می‌کنند.

نتانیاهو دوشنبه شب در نشست خبری اظهاراتی را درباره درگیری‌های روزهای اخیر در اراضی اشغالی و برخی موضوعات داخلی ازجمله اختلافات با اپوزیسیون بر سر طرح جنجالی اصلاحات قضایی مطرح کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه