logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مرعشی:

عربستان سه نوع واکسن را برای زائران حج الزامی‌کرده است

عربستان سه نوع واکسن را برای زائران حج الزامی‌کرده است
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: عربستان سه نوع واکسن را برای زائران الزامی‌کرده است که شامل واکسن مننژیت، دو دوز واکسن کرونا و واکسن فلج اطفال است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درخصوص اینکه چه نوع واکسن‌هایی برای سفر به حج نیاز است، گفت: عربستان سه نوع واکسن را برای زائران الزامی‌کرده است که شامل واکسن مننژیت، دو دوز واکسن کرونا و واکسن فلج اطفال است.

وی گفت: با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که هیچ موردی از بیماری فلج اطفال در ایران مشاهده نشده است، گزینه واکسن فلج اطفال توسط مسئولان سعودی برای ایران حذف شده است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با تاکید بر اینکه کارت تزریق واکسن‌های مننژیت و کرونا باید همراه زائران باشد، خاطرنشان کرد: کارت واکسن مننژیت که شکل بین‌المللی دارد به زائران داده می‌شود. برگه واکسن کرونا را هم اینترنتی می‌توانند دریافت کنند.

مرعشی درباره مشکلات مربوط به ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به عربستان که در سال‌های قبل وجود داشت، گفت: در سال‌های گذشته به علت اینکه مبادلات تجاری بین ما و عربستان وجود نداشت و نمی‌توانستیم داروهای مورد نیاز را در سامانه تجاری بازرگانی سعودی‌ها ثبت کنیم، این کار با تأخیر انجام می‌شد، اما امسال این مشکلات رفع شده است و ۱۶ اردیبهشت تجهیزات پزشکی از ایران به مدینه ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه میانگین سنی زائران در حج امسال نسبت به دوره‌های گذشته افزایش داشته است، اظهار داشت: در حج امسال بیش از ۶۰ درصد زائران بالای ۷۰ سال سن دارند.

مرعشی افزود: ۲۳۰۰ زائر نیز در حج امسال حضور دارند که بالای ۸۰ سال سن دارند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت درباره اینکه با توجه به گرمای هوا در ایام حج چه برنامه‌هایی برای حفظ سلامت زائرین در نظر گرفته شده است، گفت: بخشی از اقدامات مربوط به آموزش‌های قبل از سفر است. نکات آموزشی به دو صورت حضوری (جلسات مربوط به کاروان‌ها) و غیرحضوری (از طریق پیامک و …) به زائران انتقال داده می‌شود.

وی همچنین افزود: با توجه به اینکه برخی از پزشکان نخستین بار است که به این سفر اعزام می‌شوند، لذا آموزش‌هایی را هم برای خود پزشکان در نظر گرفته ایم. برای کارگزاران نیز آموزش‌های خاص آن‌ها در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت تاکید کرد: در حج ۱۴۰۲، علاوه بر آموزش‌های پزشکی، در طول سفر نیز کادر پزشکی به صورت مستمر زائران را معاینه و وضع سلامت آن‌ها را ارزیابی می‌کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه