اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سریال مدال‌ها در ازبکستان ادامه دارد

آبهای آرام جوانان و پاراکانو قهرمانی آسیا| یک طلا، ۴ نقره و ۳ برنز دیگر برای قایقرانی ایران در روز دوم

آبهای آرام جوانان و پاراکانو قهرمانی آسیا| یک طلا، ۴ نقره و ۳ برنز دیگر برای قایقرانی ایران در روز دوم
قایقرانان ایران در پایان دومین روز از مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ و جوانان آسیا موفق به گرفتن یک طلا، ۴ نقره و ۳ برنز شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دومین روز از مسابقات قهرمانی قهرمانی زیر ۲۳ سال، جوانان و پاراکانو آسیا در ازبکستان آغاز شد و ایران در رقابت های روز دوم موفق به کسب یک طلا، ۴ مدال نقره و ۳ برنز شد.

جمع مدال‌های ایران تا پایان روز دوم به ۵ طلا، ۶ نقره و ۴ برنز رسید.

نتایج روز دوم به شرح زیر است:

فینال کایاک یک‌نفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال: عباس حسینی در در رقابت با حریفانی از هند، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان، عراق، تایلند و اندونزی با زمان ۳:۴۹.۵۸۹ دقیقه صاحب مدال برنز شد. در این رقابت پاروزنان ازبکستان و قرقیزستان اول و دوم شدند.

فینال کایاک یک‌نفره ۱۰۰۰ متر جوانان: داریوش محمدی در در رقابت با حریفانی از هند، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان، هنگ‌کنگ، تایلند و تاجیکستان با زمان ۳:۵۹.۲۶۱ دقیقه صاحب مدال نقره شد. در این رقابت پاروزنان قزاقستان و هند اول و سوم شدند.

فینال کانوی یک‌نفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال: شایان حسینی در در رقابت با حریفانی از هند، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان و عراق با زمان ۴:۱۰.۸۸۷ دقیقه صاحب مدال نقره شد. در این رقابت پاروزنان ازبکستان و قزاقستان اول و سوم شدند.

کایاک یک‌نفره ۵۰۰ متر بانوان زیر ۲۳ سال: الناز شفیعیان در در رقابت با حریفانی از هند، قزاقستان، ازبکستان، تایلند و اندونزی با زمان۲:۰۱.۶۵۵ دقیقه صاحب مدال نقره شد. در این رقابت پاروزنان ازبکستان و قزاقستان اول و سوم شدند.

پارا کانو: اسلام جاهدی در VL۲ ۵۰۰ متر آقایان در رقابت با حریفانی از هند، تایلند و ازبکستان با زمان ۲:۳۲.۶۸۵ دقیقه زودتر از رقیبان از خط پایان عبور کرد و مدال طلای این ماده را از آن خود کرد. در این رقابت پاروزنان هند دوم و سوم شدند.

پارا کانو: رویا سلطانی در KL۲ ۵۰۰ متر بانوان در رقابت با حریفانی از هند و ازبکستان با زمان ۲:۳۸.۶۹۸ دقیقه دوم شد و مدال نقره را به دست آورد. در این رقابت پاروزنان هند اول و سوم شدند.

فینال کانوی یک‌نفره ۵۰۰ متر زیر ۲۳ سال: شایان حسینی در رقابت با حریفانی از ازبکستان، عراق، قزاقستان و تاجیکستان با زمان ۲:۰۰.۲۳۶ دقیقه صاحب مدال برنز شد. در این رقابت پاروزنان ازبکستان، قزاقستان به ترتیب اول و دوم شدند.

فینال کایاک دونفره میکس ۵۰۰ متر جوانان: تیم ایران با ترکیب ترنم اکبرزاده و داریوش محمدی با زمان ۱:۴۹.۸۸۲ دقیقه در رقابت با حریفانی از ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، هند، تایلند و هنگ‌کنگ موفق به کسب مقام سوم و مدال برنز شدند. در این رقابت پاروزنان ازبکستان و قراقستان اول و دوم شدند.

پارا کانو: مسعود قیصری در KL۳ ۵۰۰ متر ششم شد. مردان در رقابت با سه حریف هندی، دو حریف ازبکستانی و دو حریف از قزاقستان با زمان ۲:۰۶.۲۸۶ دقیقه ششم شد. در این رقابت پاروزنان هند، قزاقستان و ازبکستان اول تا سوم شدند.

پارا کانو: آبتین زرجو در KL۲ ۵۰۰ متر مردان در رقابت با  دو حریف هندی و رقیبانی از ازبکستان و تایلند با زمان۲:۲۲.۰۳۷ دقیقه چهارم شد. در این رقابت پاروزنان قزاقستان، ازبکستان و هند اول تا سوم شدند.

مقدماتی کایاک دونفره ۵۰۰ متر زیر ۲۳ سال: یزدان زراعت‌کار و عباس حسینی در رقابت با حریفانی از چین تایپه، تایلند، هند و عراق با زمان ۱:۳۸.۱۷۸ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفتند و راهی نیمه نهایی شدند. در این مسابقه قایقرانان عراق و هند اول و دوم شدند. رقابت نیمه‌نهایی این ماده عصر امروز برگزار می‌شود.

مقدماتی کایاک دونفره ۵۰۰ متر جوانان: داریوش محمدی و علیرضا خمسه با حریفانی از چین تایپه، هند، ازبکستان و هنگ‌کنگ رو به رو شدند و با زمان ۱:۴۰.۰۹۸ دقیقه در رده نخست قرار گرفتند و مستقیما راهی فینال شدند. فینال این رقابت شنبه نهم اردیبهشت برگزار می‌شود.

فینال کایاک یک نفره ۵۰۰ متر زیر ۲۳ سال: عباس حسینی در رقابت با حریفانی از ازبکستان، قرقیزستان، عراق، چین‌تایپه، قزاقستان، هند و تایلند با زمان ۱:۴۷.۶۷۲ دقیقه چهارم شد. در این رقابت پاروزنان ازبکستان، قرقیزستان و عراق به ترتیب اول تا سوم شدند.

مسابقات قهرمانی آسیا از ششم آغاز و دهم اردیبهشت به پایان می رسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه