اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کار سختی پیش رو داریم اما تمام تلاشمان را خواهیم کرد؛

حسین‌زاده: قهرمانی کشتی فرنگی در قزاقستان، نوید افتخارآفرینی در صربستان را داده است

حسین‌زاده: قهرمانی کشتی فرنگی در قزاقستان، نوید افتخارآفرینی در صربستان را داده است
مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان گفت: تیم ایران با کسب عنوان قهرمانی آسیا در قزاقستان، نوید افتخارآفرینی در رقابت های جهانی صربستان را داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن حسین‌زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره شرایط تیم ملی کشتی فرنگی اظهار داشت: همه جامعه کشتی از گستردگی و سختی کسب مدال در کشتی فرنگی اطلاع دارند و تاکنون نیز کادر فنی تیم ملی و در راس آن حسن رنگرز که واقعا یک سرمربی حرفه ای و کاربلد است تمام تلاششان را برای ارتقا و اعتلای کشتی فرنگی و سربلندی ایران عزیز به کارگرفته اند.

وی در خصوص موفقیت های اخیری که کشتی فرنگی کشورمان کسب کرده است گفت:  فرنگی کاران در رقابت های جهانی زیر ۲۳ سال که سال گذشته در اسپانیا برگزار شد، با ترکیبی جوان و با برگزاری تنها دو مرحله اردو عنوان قهرمانی را کسب نمودند و پس آن نیز درجام جهانی آذربایجان که همه کشورهای مدعی دنیا با ترکیبی قدرتمند در آن حضور داشتند با اتکای دوباره به جوانان با کسب عنوان قهرمانی دل مردم عزیز ایران را شاد کردند.

حسین زاده افزود: کادر فنی با برگزاری جلساتی متعدد چرخه انتخابی تیم ملی که پیش از آن به صورت ناقص اجرا می شد تدوین و به صورت رسمی منتشر کرد تا کشتی گیران با خیالی آسوده از اینکه حقشان اجحاف نخواهد شد و عدالت به صورت کامل اجرا می شود، در مسابقات حضور پیدا کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: بعد ازآن  نفرات اول  رقابت های قهرمانی کشور به همراه کشتی گیران که در مسابقات جهانی بزرگسالان صربستان حضورداشتند و همچنین مدال آوران رقابت های امیدهای جهان بر اساس چرخه انتخابی تیم ملی با حضور درتورنمت رنکینگ کرواسی محک خوردند و پس از آن نیز ترکیب تیم ملی برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا قزاقستان مشخص شد.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در ادامه تاکید کرد: بعد از برگزاری چندین مرحله اردو در رقابت های قهرمانی آسیا مقتدرانه ترین عنوان قهرمانی این رقابت ها را کسب کردیم و این نتایج درخشان در حالی رقم خورده است که تیم ایران سال گذشته در اولان باتورمغولستان نایب قهرمان شده بود و بعد از گذشته یک سال، با اجرای چرخه انتخابی تیم ملی واجرای عدالت وهمچنین با برنامه ریزی درست و کاراصولی این نتایج درخشان بدست آمد و به امید خدا با کار بیشتراین روند درخشان تداوم خواهد داشت.

این مربی سازنده مازندرانی در خصوص برنامه آینده تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان گفت: هم اکنون اولین مرحله اردوی ما بعد از رقابت های قهرمانی آسیا در کمپ تیم های ملی کشتی در حال برگزاری است و انشالله بعد از جام تختی نیز یک اردو را برای حضور در تورنمنمت رنکینک بیشک قرقیزستان برگزارخواهیم کرد.

وی ادامه داد: همچنین یک تورنمنت بین المللی را برای نفرات اول جام تختی در نظر گرفتیم و نفرات اول مسابقات امیدهای کشور نیز به یک تورنمنت اعزام خواهند شد. از فدراسیون کشتی برای فراهم کردن تمام امکانات سخت افزای و نرم افزاری به جهت پیشرفت و توسعه کشتی ایران ممنونم و همچنین از مربیان سازنده تقاضا دارم برای اعتلای کشتی ایران مثل همیشه و با انگیزه کامل و مضاغف تلاش کنند و من بعنوان عضو کوچکی از تیم ملی کشتی فرنگی، قدردانشان هستم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه