اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان بازرسی: از تشکیل پرونده در دستگاه قضایی جلوگیری شود

رئیس سازمان بازرسی: از تشکیل پرونده در دستگاه قضایی جلوگیری شود
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: با استفاده از ظرفیت ریش‌سفیدان و بزرگان، از تشکیل پرونده جلوگیری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ذبیح‌الله خدائیان ظهر امروز در جریان سفر به شهرستان بانه و در بازدید از گذرگاه مرزی و بازارچه سیران‌بند، از نزدیک مشکلات این منطقه را بررسی کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان حضور در گذرگاه و بازارچه مرزی سیران‌بند دیداری چهره به چهره با مردم داشت و به درخواست‌ها و مطالبات آنان رسیدگی کرد.

در این بازدید بازاریان محلی مشکلات خود را با رئیس سازمان بازرسی در میان گذاشته و خدائیان پس از استماع صحبت‌های آن‌ها به عیسی هواسی بازرس کل استان کردستان ماموریت داد تا با بررسی موضوع نسبت به حل مشکلات اقدامات لازم را انجام دهد.

وی همچنین در جلسه با قضات و کارکنان اداری دادگستری شهرستان بانه با ابلاغ سلام رئیس قوه قضاییه و با اشاره به اهمیت خدمت در دستگاه قضایی، عنوان کرد: مردم دستگاه عدلیه را ملجأ و پناهگاه خود می‌دانند بنابراین از دستگاه قضایی انتظار دارند اولا به موقع و ثانیا با دقت لازم به دعوای آن‌ها رسیدگی کند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: اگر این دو هدف را در دستور کار قرار داده و مقید باشیم که هم سریع و هم با دقت لازم به پرونده‌های قضایی رسیدگی کنیم طبیعتا سرمایه اجتماعی نظام افزایش پیدا می‌کند.

خدائیان با تأکید بر اینکه باید تلاش همه افزایش رضایت مردمی باشد، خاطر نشان کرد: نکته مهم دیگر در این خصوص نوع برخورد و سعه صدر قضات و کارکنان اداری دستگاه قضایی است. اگر ما خود را خدمتگزار تلقی کنیم در برابر ارباب رجوع سعه صدر هم خواهیم داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اهمیت پیشگیری گفت: باید تلاش کرد قبل از ورود پرونده به دستگاه قضایی با تمرکز بر مقوله پیشگیری و استفاده از ظرفیت ریش سفیدان از تشکیل پرونده جلوگیری کرد.

خدائیان همچنین با نماینده شکات یکی از پرونده‌های کثیرالشاکی این دادگستری که حدود 450 شاکی دارد دیدار و ضمن بررسی پرونده، دستورات لازم را صادر کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه