اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روایت سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان از جام پیروزی

احسان پور: کار سختی را در قهرمانی آسیا پیش رو داریم/ هدف ما موفقیت در کشتی قهرمانی جهان است

احسان پور: کار سختی را در قهرمانی آسیا پیش رو داریم/ هدف ما موفقیت در کشتی قهرمانی جهان است
سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان گفت: از حضور در جام پیروزی خیلی چیزها دستگیرمان شد و نقاط ضعف اکثر کشتی گیران خود را متوجه شدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، بهنام احسان پور سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان درباره حضور آزادکاران ایران در جام پیروزی اظهار داشت: اول باید از فدراسیون کشتی یک تشکر ویژه کنم که با تأمین اعتبارات لازم حضور تیم های ما را در جام های معتبر بین المللی فراهم می کند. جام پیروزی ترکیه یکی از تورنمنت های بسیار خوب در سطح جهان است که اکثر کشتی گیران جهان در آن حضور پیدا می کنند و در این مسابقات نیز به جز کشتی گیران روس و آذربایجان که حریفان اصلی ما هستند، سایر کشتی گیران حضور داشتند.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: 11 کشتی گیر را در 10 وزن این مسابقات شرکت دادیم تا بتوانیم شناخت خوبی از نفرات خود بدست آوریم و خوشبختانه 9 کشتی گیر ما در این مسابقات صاحب مدال شدند که 4 مدال آن طلا، 2 مدال نقره و 3 مدال برنز بود.

وی ادامه داد: خیلی از بچه های ما تجربه اول مسابقات خارجی شان بود و این تورنمنت به ما بسیار کمک کرد که نکات مهمی دستگیرمان شود و به نقاط ضعف اکثر نفرات پی بردیم.

احسان پور با بیان اینکه تمام کشورها بر روی کشتی سرمایه گذاری کرده اند، گفت: در همین مسابقات شاهد حضور نزدیک به 50 کشتی گیر قزاقستانی بودیم که این نشان می دهد که به جزء کشورهای هند، چین، قرقیزستان، مغولستان و ژاپن سایر کشورها نیز به دنبال قدرتمند کردن کشتی خود هستند.

این مربی مازندرانی در مورد برنامه های تیم کشتی آزاد نوجوانان گفت: هفته آینده جام عبداله موحد در شهر بابلسر را پیش رو داریم و پس از آن اردوهای اصلی ما برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا و جهان آغاز می شود.

وی ادامه داد: در فرصت باقی مانده تا این رقابت ها باید بتوانیم نقاط ضعف کشتی گیران را برطرف کنیم و بر روی نقاط قوت آن ها کار کنیم.

احسان پور تصریح کرد: کار ما در مسابقات قهرمانی آسیا سخت است، کشورهایی مانند هند، قزاقستان، قرقیزستان، مغولستان، ژاپن و کره جنوبی و حتی چین بر روی کشتی کار می کنند و اگر بخواهیم به مانند گذشته باشیم قطعا از کشتی آسیا هم عقب خواهیم افتاد.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری این اردوها و تمرینات و رقابت های تدارکاتی، رقابت های قهرمانی جهان است اما این تازه اول راه برای کشتی گیران ما است و باید بدانند که کسب مدال در این مسابقات، آخر کار کشتی نیست و هدفشان باید کسب مدال در المپیک و قهرمانی بزرگسالان جهان باشد.

احسان پور تصریح کرد: کشتی گیرانی مانند حسن یزدانی، رحمان عموزاد،‌ امیرحسین زارع و کامران قاسم پور از دل تیم های نوجوانان به افتخارات بزرگ در رده ی بزرگسالان رسیده اند و ما نیز باید سرمایه هایی که در اختیارمان قرار دارد را برای سال های آینده حفظ کنیم تا قهرمانان بزرگی از همین نوجوانان در بزرگسالان برای کشور عزیزمان، افتخارآفرینی کنند.

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در پایان خاطرنشان کرد: هدف فدراسیون رشد و پیشرفت کشتی در رده های سنی پایه است و اگر نگاه ویژه ای به این رده ها داشته باشیم، در چند سال آینده نتیجه آن را خواهیم دید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه