اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار فدوی:

معیشت و مشکلات اقتصادی دغدغه روزانه مردم شده است/ همکاری سپاه در کنار دولت برای حل و فصل نگرانی های مردم

معیشت و مشکلات اقتصادی دغدغه روزانه مردم شده است/ همکاری سپاه در کنار دولت برای حل و فصل نگرانی های مردم
جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: از همکاری های مجموعه سپاه پاسداران در کنار دولت برای حل و فصل نگرانی های مردم خبر داد و بیان کرد: معیشت و مشکلات اقتصادی دغدغه روزانه مردم شده است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشور ۱۷ اردیبهشت در اجتماع بزرگ ده هزار نفری در همایش طلایه داران و جهادگران اقتصاد مقاومتی که در محل حسینیه ثارالله سپاه استان اردبیل با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و مسئولین استانی برگزار شد، با تأکید بر اینکه در ۴۴ سال گذشته با عنایت خداوند و در سایه کار و تلاش جهادی و انقلابی موفق بوده‌ایم، افزود: در انجام وظایف محوله اگر نگاه جهادی و بسیجی داشته باشیم حتما خداوند متعال نتایج مطلوب را رقم خواهد زد.

وی ضمن اشاره به اینکه در ام القری اسلامی ما شایسته نیست برخی مناطق محروم و مستضعف داشته باشیم گفت: بسیج سازندگی تاکنون توانسته در زمینه های ساخت منازل، آبرسانی، جاده های روستایی، درمانی و فرهنگی اقدامات شایسته ای را در سطح کشور انجام دهد.

فدوی همچنین از همکاری های مجموعه سپاه پاسداران در کنار دولت برای حل و فصل نگرانی های مردم خبر داد و بیان کرد: معیشت و مشکلات اقتصادی دغدغه روزانه مردم شده است و بسیج سازندگی در کنار دولت برای حل این موضوعات فعالیت خواهد کرد.

جانشین فرمانده سپاه کشور ضمن اشاره به اینکه در دوران جنگ شاهد رشادت های بسیج سازندگی بودیم و اما بعد از جنگ به بهانه های مختلف از بین رفت، ادامه داد: پیشنهاد تبدیل بسیج سازندگی به بسیج جهاد سازندگی را داده ایم و منتظر تأیید مجلس شورای اسلامی می باشیم.

این مقام مسئول نظامی کشور اظهار کرد: در دریا با هر نوع نگاه چپ و شیطنت آمیز به کشتی های کشورمان مقابله می کنیم.

فدوی عاملان داخلی را در ایجاد ناآرامی های اقتصادی و تورم و احتکار ستون پنجم دشمن دانست و تصریح کرد: مسئول خزانه داری آمریکا اعلام کرده در ۴۴ سال گذشته نتوانستیم در ایران موفقیت داشته باشیم و با خواست خداوند و انجام وظیفه جهادی از این مرحله هم به سلامتی عبور خواهیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه