اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت الله خاتمی:

بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت/ بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید

بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت/ بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قصه بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت، البته بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید چراکه اردوگاه دل بعضی از آنان، اردوگاه دین است. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری در جریان سفر خود به این استان با حضور در یادواره ۱۰ طلبه شهید و ۱۸ شهید گمنام و همچنین یادبود آیت الله شیخ محمدتقی بافقی که در شهرستان بافق برگزار شد، اظهار کرد:‌ آیت الله بافقی یک عنصر به تمام معنا با غیرت دینی بود که جایگاه او، باید خواستگاه روحانیت باشد. 

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر افزود: یک تئوریسین آمریکایی گفته برای نابودی نظام ایران دو راه وجود دارد که یک راه آن براندازی ولایت فقیه و راه دوم براندازی حجاب است. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که این تئوریسین ادعا کرده که اگر توانستیم حجاب را براندازیم، ولایت پذیری را هم برانداختیم، گفت: بر این اساس، قصه بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت، البته بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید چراکه اردوگاه دل بعضی از آنان، اردوگاه دین است. 

خاتمی از غیرت دینی به عنوان جلوه برجسته شهیدان یاد و تصریح کرد: یک جلوه غیرت دین امر به معروف و نهی از منکر است که سه مرحله قلبی، زبانی و عملی دارد، مرحله عملی آن با دستور قوه قضاییه است و مرحله زبانی آن است که یکبار تذکر داده شود و رد شویم. 

وی دفاع از نظام دینی را دومین جلوه غیرت دانست و بیان کرد: هرچند منکر برخی از بی تدبیری‌ها نیستیم، اما دشمن با قدرت به جنگ اقتصادی ما آمده است. 

عضو مجلس خبرگان رهبری، هدف از اغتشاشات چند ماه گذشته در ایران به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی را براندازی نظام و دین عنوان کرد و افزود: اگر براندازی نبود چرا قرآن سوزی، چرا سوزاندن پرچم و نام الله و چرا عمامه پرانی که به معنی دین پرانی است، صورت گرفت؟

آیت الله خاتمی در پایان سومین جلوه غیرت دینی را  ولایتمداری دانست و بیان کرد:‌ آن کس که غیرت دین دارد چه در جلسه خصوصی و چه در جلسه عمومی، اجازه تخریب ولایت فقیه را نمی‌دهد چراکه دشمن می‌خواهد مردم را به نظام بدبین کند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه