اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

غریب‌آبادی رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی شد

 غریب‌آبادی رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی شد
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و بزرگداشت شهدای هفتم تیر را منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی کاظم غریب‌آبادی را به سمت رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و بزرگداشت شهدای هفتم تیر منصوب کرد.

متن حکم صادره به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر غریب آبادی (دام عزه)

سلام علیکم؛

پیروزی انقلاب اسلامی و استقرارنظام مردم سالاری دینی، نظم ظالمانه حاکم بر جهان را به چالش کشیده و راهی نو پیش روی بشریت نهاد. مسیری که با منافع راهبردی استکبار جهانی به ویژه زیادی‌خواهی‌های آمریکای جنایتکار در تضاد بوده و مبانی فکری و عملکرد غاصبانه آنان را به چالش کشید.

نظام سلطه در مواجهه با این پدیده الهی مبتنی بر اندیشه نوین سیاسی از تمامی ساحت‌های جنگ سخت و نرم و همه ابزارهای سیاسی، نظامی، اقتصادی و تبلیغاتی و ترور، تحریم و تحمیل جنگ بهره گرفت. اما این بنیان مرصوص در تمامی مصاف‌های نابرابر با تکیه بر رهبری‌های حکیمانه امامین انقلاب و قدرت مردم و فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت، دشمن را در دستیابی به اهدافش ناکام ساخت.

بی‌تردید بازخوانی حوادث مهم تاریخ  انقلاب اسلامی ایران و تبیین کارنامه سیاه و ننگین حقوق بشر آمریکایی در تثبیت حقانیت و هویت‌بخشی مناسبات بین نسلی بسیار مهم بوده و چهره پلید استکبار و حقوق بشر و دموکراسی غربی را آشکارتر می‌سازد.

لذا با عنایت به وظیفه و رویکرد و سیاست‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دربرگزاری مناسبت‌ها، بزرگداشت ایام‌الله و اهتمام به روشنگری حقایق، روایتگری و جهاد تبیین به‌ویژه در خصوص حقوق بشر، به‌ مثابه بنیادی‌ترین حق انسانی از یک سو و افشای جنایت‌های آمریکا به‌ عنوان یکی از بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشر و ایجادکننده ناامنی و کشتار مردم بی‌گناه از سوی دیگر و بزرگداشت سالگرد شهدای فاجعه هفتم‌تیر؛ جناب‌عالی را که بحمدالله دارای تجارب ارزنده و صلاحیت‌های علمی و عملی هستید به‌عنوان «رئیس ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و بزرگداشت شهدای هفتم تیر» سال ۱۴۰2 منصوب می‌‌نمایم.

امید است با تشریک مساعی، هم‌افزایی و بهره ‌مندی از ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های علمیه، سازمان‌ها، مراکز علمی پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی، شبکه‌های گسترده مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد، ظرفیت‌های مراکز هنری و هنرمندان متعهد، دانشگاه‌ها و فرهیختگان و فرزانگان، گام‌های مؤثر و جدی را برداشته و در تبیین و پاسداشت این وقایع مهم تاریخی موفق و مؤید باشد.

مزید توفیقات شما را در پرتو توجهات حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) از خداوند متعال مسألت دارم.

محمدحسین موسی‌پور

نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه