logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نخستین جلسه کمیته برگزاری مسابقات تشکیل شد

والیبال قهرمانی آسیا| تهویه سالن 12 هزار نفری بزرگترین چالش مسابقات تهران 2023

والیبال قهرمانی آسیا| تهویه سالن 12 هزار نفری بزرگترین چالش مسابقات تهران 2023
نخستین جلسه کمیته برگزاری مسابقات والیبال قهرمانی آسیا در جهت برگزاری هرچه بهتر این رویداد برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، بیست‌ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی آسیا از 28 مرداد تا چهار شهریور با حضور 18 تیم به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در شهر تهران برگزار می‌شود و نخستین جلسه کمیته برگزاری این رویداد امروز (یکشنبه 24 اردیبهشت ماه) در محل فدراسیون والیبال برگزار شد.

محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، وحید مرادی نائب رئیس، مهدی اسلامی خزانه‌دار، منوچهر پورحسن سرپرست کمیته داوران و مشاور عالی رئیس فدراسیون در امور برگزاری مسابقات، امیر طلوع‌کیان مدیر رویدادهای بین‌المللی، مهدی ابارشی رئیس کمیته پزشکی، محسن ترابی رئیس سازمان لیگ و محسن زرگر حراست از جمله حاضران در این جلسه بودند و میلاد تقوی دبیر کل فدراسیون والیبال به دلیل عمل جراحی در این جلسه غایب بود.

در ابتدا، رئیس فدراسیون والیبال ضمن تاکید بر اهمیت مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا به ابعاد مهم سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این رقابت‌ها به عنوان مهم ترین رویداد قاره آسیا و سطح بالای تیم‌های حاضر در آن اشاره کرد.

در ادامه در خصوص تجربیاتی که در زمینه برگزاری رویدادهای بین‌المللی وجود داشته و مسئله اسکان و ترانسفر تیم‌ها صحبت‌هایی مطرح شد و مشکلات سالن دوازده هزار نفری آزادی به ویژه سیستم تهویه آن مورد بررسی قرار گرفت. موضوعی که در برگزاری مسابقات به عنوان مهمترین مشکل مطرح بود و تا به امروز به دلایل مختلف هنوز برطرف نشده است. چرا که در شرایط برگزاری یک مسابقه استاندارد والیبال دمای سالن می‌بایست 16 تا 25 درجه سانتیگراد باشد که با توجه به زمان برگزاری مسابقات در گرمای تابستان عدم تهویه مناسب می‌تواند در برگزاری این رقابت‌ها به عنوان معتبرترین مسابقات قاره آسیا خلل ایجاد کند.

در پایان مقرر شد مکاتبات لازم از طریق وزارت ورزش و جوانان جهت بهبود شرایط سالن و تهویه آن صورت گرفته و این موضوع در دستور کار کمیته برگزاری قرار گیرد و همچنین مدیران بخش‌های مختلف براساس شرح وظایف تعیین شده اقدام به انجام و پیگیری امور کنند.

بیان نقطه نظرات حاضران و برنامه‌ریزی برای انجام امور مختلف در خصوص این رویداد و بررسی جنبه‌های مختلف آن بخش دیگری از این جلسه بود که دو هفته آینده پس از انجام امور لازم در دومین جلسه این کمیته مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه