اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار زهرایی:

کادرسازی نیاز جامعه مدیریتی امروز است

 کادرسازی نیاز جامعه مدیریتی امروز است
رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: اکنون که دولت انقلابی و مردمی پای کار آمده، یکی از موضوع‌های مهم کادرسازی است، بنابراین بهترین فرصت است که از جوانان متخصص و دغدغه‌مند در بدنه اجرایی کار استفاده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد زهرایی عصر امروز در جلسه بسیج سازندگی لرستان، اظهار کرد: اکنون که دولت انقلابی و مردمی پای کار آمده، یکی از موضوع‌های مهم کادرسازی است، بنابراین بهترین فرصت است که از جوانان متخصص و دغدغه‌مند در بدنه اجرایی کار استفاده شود.

وی با بیان اینکه در خدمت به مردم انتفاعی عمل نمی‌کنیم، گفت: هر جایی که مردم درخواست کمک داشته باشند، بسیج پای کار بوده و آماده خدمت رسانی است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره فعالیت‌های مشترک بسیج سازندگی و دستگاه‌های اجرایی، افزود: قرارگاه امام حسن(ع) که با تایید رهبر انقلاب رسیده، هم‌افزایی نهادهای انقلابی از اهداف تشکیل این قرارگاه است، در واقع  قرارگاه امام حسن(ع) یک سبک راهبردی کلان پروژه خلق منابع هماهنگ کننده است.

زهرایی بیان داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی برای هم‌افزایی بین نهادها و همچنین خلق منابع برای انجام اقداماتی همچون جهاد آبرسانی از رسالت‌های قرارگاه امام حسن (ع) است.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی آبرسانی به ۳۵۰۰ روستا را شروع کرده است، افزود: در حال حاضر عملیات اجرایی برای ۶۸۰ روستا انجام و به اتمام رسیده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی از اجرای طرح آبخیز تا جالیز خبر و ادامه داد: تا کنون اوج اعتباری که برای آبخیز و قنات و کانال کشی توسط جهادکشاورزی و منابع طبیعی گرفته می‌شد به یک همت هم نمی‌رسید، امسال اما با کمک مجلس سه و نیم همت برای سال نخست اختصاص داده شده است.

زهرایی با بیان اینکه ۹۲ میلیون هکتار ارضی آبخیزداری نشده در کشور داریم، گفت: ۴۰ هزار رشته قنات داریم که نیاز به کانال کشی دارد.

وی ادامه داد: در طرحی سه ساله عملیات آبخیزداری و کانال کشی ۱۹ میلیون هکتار و ۱۴ هزار قنات پیش بینی شده که اثرات آن برای کشاورزان از جهاد آبرسانی بیشتر است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه قیر بسیج برای جاده بین مزارع و راه‌های دسترسی به روستاها و گلزارهای شهدا است، گفت: ۲۵ هزار کیلومتر راه روستایی نیازمند قیر برای آسفالت است که بخشی از این میزان برای استان لرستان است.

زهرایی با اشاره به ساخت ۴۰ هزار مسکن مددجویی، گفت: بیش از ۱۰ هزار واحد آن اسفندماه سال گذشته توسط ریاست جمهوری به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه در زمینه اشتغال تسهیلاتی از تبصره ماده ۱۶ گرفته شد، افزود: انتظار می‌رود از تبصره ۱۸ مبالغی با توجه به عملکرد بسیج سازندگی اختصاص داده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه