اخبار داغ
  1. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  2. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  3. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  4. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  5. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  6. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  7. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  8. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  9. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  10. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  11. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  12. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  13. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  14. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  15. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  16. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  17. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  18. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  19. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  20. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید

با اعلام مدیر مسابقات رقابت‌ها؛

لیگ برتر فوتبال| بلیت‌فروشی بازی‌های پرسپولیس و سپاهان در اختیار سازمان لیگ نیست

لیگ برتر فوتبال| بلیت‌فروشی بازی‌های پرسپولیس و سپاهان در اختیار سازمان لیگ نیست
مدیر مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: مدیریت فروش و توزیع بلیت مسابقات به طور کامل برعهده هیات فوتبال استان و باشگاه میزبان است، در این مورد سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هیچ گونه دخل و تصرفی در بلیت‌فروشی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیل مهدی در گفت‌وگو با سایت رسمی سازمان لیگ فوتبال ایران در مورد برگزاری هفته پایانی مسابقات لیگ برتر فصل ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اظهار داشت: سازمان لیگ فوتبال ایران در تمام مسابقات فصل جاری همواره تلاش کرده مسابقات را به مطلوب‌ترین شکل ممکن برگزار کند و اکنون در هفته پایانی مسابقات با توجه به حساسیت‌های موجود جهت تعیین تیم قهرمان و دیگر تیم سقوط کننده نیز همین شرایط مهیاست. ضمن اینکه به صورت ویژه نیز ناظران کمیته اخلاق، انضابطی و مسئولان نهاد‌های ذی ربط مسابقات را زیر نظر گرفته‌اند.

وی افزود: از آنجا که نیز رییس فدراسیون فوتبال و یکی از مسئولان سازمان لیگ در کنفرانسی مجازی با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا جلسه آنلاین دارد و به همین دلیل هنوز ترکیب حضور مدیران ارشد فدراسیون و سازمان لیگ در دو شهر کرمان و قائمشهر نهایی نشده است.

مدیر مسابقات تصریح کرد: سازمان لیگ فوتبال ایران آمادگی کامل برای برگزاری جشن قهرمانی یکسان در هر ۲ استان مازندران و کرمان را دارد و ۲ جام و مدال‌های قهرمانی یکسان تهیه و کرمان وقائمشهر ارسال شده است. همچنین ۲ سکو‌های قهرمانی برای هر دو تیم پرسپولیس و سپاهان طراحی و ساخته شده و در حال ارسال به این دو شهر است.

مهدی در مورد فروش بلیت در مسابقات کرمان و قائمشهر گفت: مدیریت فروش و توزیع بلیت مسابقات به طور کامل برعهده هیات فوتبال استان و باشگاه میزبان است و تعیین تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه، تعداد بلیت‌های قابل فروش و نحوه تقسیم و توزیع آن در کرمان برعهده هیات فوتبال کرمان و باشگاه مس و در قائمشهر برعهده هیات فوتبال استان مازندران و باشگاه نساجی است و سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هیچ گونه دخل و تصرفی در بلیت‌فروشی ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه