logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صالح العاروری:

پاسخ به ترور خضر عدنان و فرماندهان مقاومت غزه پایان نیافته است

پاسخ به ترور خضر عدنان و فرماندهان مقاومت غزه پایان نیافته است
عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرده که مقاومت فلسطین هنوز پاسخ کامل خود به ترور شهید خضرعدنان را نداده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یک عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرده که مقاومت فلسطین هنوز پاسخ کامل خود به ترور شهید خضر عدنان را نداده است.

در همین ارتباط، «صالح العاروری»، نایب رئیس دفتر سیاسی حماس در سخنانی گفت: «پاسخ به جنایت ترور شهید خضر عدنان و فرماندهان مقاومت در غزه پایان نیافته، آنچه اتفاق افتاد، پاسخ اولیه بود و مقاومت هنوز حرف نهایی و پایانی خود را نزده است.»

این سخنان العاروری در حالی بیان شده که به‌تازگی، چند ژنرال و افسر سابق ارتش رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم درخواست کرده‌اند که «صالح العاروری» نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس را ترور کند.

«ایتان دانگوت» ژنرال بازنشسته رژیم‌صهیونیستی معتقد است که صالح العاروری خطرناک‌ترین فرد از نظر صهیونیست‌ها است.

همچنین در جریان یک تحقیق که در آن به زندگی نامه صالح العاروری پرداخته شده، وی به عنوان یک «استراتژیست ارشد» توصیف شده است.

پیش از این نیز، «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرده بود که مقاومت در کرانه باختری در حال رشد و تقویت بوده و شعله مقاومت در این منطقه خاموش نشده است.

وی ادامه داد: ما اجازه نخواهیم داد که اشغالگران اسرائیلی از اسرای فلسطینی سو استفاده کنند. همگان می‌دانند که هر اقدامی که زندگی اسرای فلسطینی را تهدید کند و کرامت آنها را زیر سوال ببرد با واکنش شدید رو به رو خواهد شد. وی همچنین گفته بود: صهیونیست‌ها بدانند که اقدامات آنها بدون واکنش شدید از سوی ملت فلسطین و نیروهای مقاومت باقی نخواهد ماند.

این مسئول جنبش حماس تاکید کرد: حماس از روابط میان عربستان و ایران و تقویت آن استقبال می‌کند. این گام یک حرکت صحیح و درست برای محافظت از امنیت منطقه و ثبات آن و تقویت موضع عربی اسلامی در رویارویی با خطرات و چالش‌های خارجی به شمار می‌رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه