اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قطعاً تغییراتی در هیأت مدیره سرخابی‌ها خواهیم داشت؛

پولادگر: گنجایش ورزشگاه وطنی مناسب برگزاری بازی مهم امروز نیست؛ حذف پرسپولیس از آسیا را نشنیده‌ام!

پولادگر: گنجایش ورزشگاه وطنی مناسب برگزاری بازی مهم امروز نیست؛ حذف پرسپولیس از آسیا را نشنیده‌ام!
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: مشخص است که گنجایش ورزشگاه وطنی قائم‌شهر مناسب برگزاری مسابقه‌ای به این مهمی نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ سیدمحمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان پیش از برگزاری بازی نساجی و پرسپولیس در استادیوم وطنی قائم‌شهر اظهار داشت: خوشحالم که امروز در ورزشگاه وطنی حضور دارم و امیدوارم بازی خوبی را شاهد باشیم.درباره میزبانی از تماشاگران هم مسئولان استانی باید پاسخ دهند اما چیزی که مهم است و باید به آن توجه کنیم گنجایش کم ورزشگاه وطنی است. مشخص است که گنجایش این ورزشگاه مناسب برگزاری مسابقه‌ای به این مهمی نیست.

پولادگر در خصوص اینکه ورزشگاه دیگری میزبان این مسابقه می‌شد، گفت: پیشنهادهایی در این خصوص مطرح شد، اما با توجه به اینکه تیم‌های لیگ برتری باید از حق میزبانی خود استفاده کنند و مردم شهر قائم شهر تماشاگر بازی تیم خود باشند، یکی از ویژگی‌ها برای این بازی محسوب می‌شود. این یک امتیاز برای تیم‌های لیگ برتری است و ما نباید این امتیاز را از آنها بگیریم. امیدوارم در سال‌های آینده ورزشگاهی که در شأن مردم قائم‌شهر باشد، ساخته شود تا آنها در ورزشگاه بزرگترین شاهد بازی تیم خود باشند.

وی در پاسخ به این سوال که حاشیه‌های زیادی در خصوص حذف پرسپولیس و استقلال از آسیا وجود دارد و همچنین پرسپولیس به دلیل مالکیت مشترک از آسیا حذف شده، عنوان داشت: من چنین چیزی را نشنیده‌ام و کمیته مربوط به این سوال در فدراسیون فوتبال وجود دارد که می‌توانید پاسخ سوالتان را از آنها بگیرید. اما در این خصوص که بگویم چیزی به من اطلاع داده‌اند، خیر.

معاون وزیر ورزش در خصوص برگزاری مجمع انتخاباتی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تصریح کرد: مجمع انتخاباتی این دو باشگاه در نیمه خرداد ماه بعد از مسابقات جام حذفی برگزار خواهد شد و قطعا تغییراتی در هیات مدیره‌های دو باشگاه را خواهیم داشت. مجمع فوق‌العاده سرخابی‌ها مبنی بر این نیست که تغییرات صد درصدی انجام شود. ما تنها هیات مدیره این باشگاه را ترمیم خواهیم کرد. به هر حال تمام کسانی که در باشگاه‌ها مسئولیت دارند، باید پاسخگوی عملکرد خود باشند و اشتباه یک فرد دالّ بر این نیست که همه اعضای هیات مدیره را تغییر دهیم.

پولادگر در پایان گفت: قصد ما تقویت هیات مدیره است و می‌خواهیم دو باشگاه با توجه به شرایطی که دارند در ادامه به خوبی کار خود را پیش ببرند. تمام تلاش ما این است که افراد لایق و باتجربه و صاحب‌نظر را در هیات مدیره داشته باشیم تا بتوانیم در آینده شاهد اتفاقات دیگری در باشگاه نباشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه