اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برنامه های فدراسیون هاکی برای جذب مربیان خارجی

مربی پاکستانی برای هاکی چمنی؛ مربی چینی هاکی زنان در ویتینگ لیست!/ انتظار پشت گیت ویزا

مربی پاکستانی برای هاکی چمنی؛ مربی چینی هاکی زنان در ویتینگ لیست!/ انتظار پشت گیت ویزا
مربی چینی هاکی زنان به رغم توافقات کامل با فدراسیون هاکی تا کنون به دلیل مشکل ویزا موفق به حضور در ایران نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اواخر سال گذشته بود که رئیس فدراسیون هاکی از جذب یک مربی خارجی برای تیم ملی هاکی زنان خبر داد. پس از درخشش تیم ملی هاکی سالنی ایران در رقابتهای جام جهانی و کسب مقام سومی جهان، فدراسیون تصمیم گرفت برای تکرار این موفقیت ها در تیم زنان نیز یک مربی خارجی جذب کند. بر همین اساس بهرام قدیمی در حاشیه رقابتهای جام جهانی با یک مربی چینی – امریکایی مذاکره کرد و پس توافق با وی اعلام کرد که این مربی  خارجی بزودی برای هدایت تیم زنان ایران به تهران سفر خواهد کرد. از طرفی با توجه به اهمیت هاکی چمنی در جهان و المپیکی بودن این رشته فدراسیون برنامه های مفصلی نیز برای این بخش دارد و در نخستین گام جذب یک مربی خارجی را در دستور کار قرار داده. بنا بر برنامه فدراسیون یک مربی پاکستانی قرار است در کادر فنی تیم ملی هاکی چمنی ایران حضور پیدا کند.

مسئولین فدراسیون‌ پس از مذاکرات فراوان با جون کِنت‌ول از چین برای حضور در تیم ملی هاکی زنان شرایط را برای حضور دو ساله این مربی در ایران فراهم کردند اما ظاهرا برای حضور این مربی در تهران مشکلی به وجود آمده است.

با وجودی که کار‌های مربوط به مجوز شورای برون مرزی او از طرف وزارت ورزش صادر شده اما تاکنون روادیدش از طرف وزارت امور خارجه صادر نشده.

این در حالی است که باید تا یک ماه آینده مسابقات انتخابی تیم ملی در بخش زنان برگزار شود تا نفرات نهایی برای حضور در تورنمنت بلاروس و همچنین مسابقات قهرمانی آسیا در عمان مشخص شوند و نیاز است تا این مربی از نزدیک تمرینات ملی‌پوشان را مشاهده کند. حتی در این مدت نیز از طرف مسئولان فدراسیون مکاتباتی انجام شده اما منتج به نتیجه نشده است.

در بخش هاکی چمنی نیز قرار شده مربی از پاکستان به نام سلیم در کادرفنی تیم ملی هاکی چمنی حضور پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه