اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زیاد النخاله:

شهادت رهبران گردان‌های قدس باعث کاهش توانمندی نظامی جهاد اسلامی نمی‌شود

شهادت رهبران گردان‌های قدس باعث کاهش توانمندی نظامی جهاد اسلامی نمی‌شود
النخاله تاکید کرد: شهادت رهبران گردان‌های قدس باعث کاهش توانمندی نظامی جهاد اسلامی نمی‌شود، چون بلافاصله پس از شهادت این فرماندهان ، جانشینان آنها اجرای ماموریت‌های محوله را برعهده می‌گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از وبگاه فلسطین الیوم، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ارتباط با عملیات انتقام آزادگان (جنگ پنج روزه علیه غزه) اظهار نظر کرد.

وی در گفتگو با وبگاه الحیات به اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفته بود تل‌آویو رهبران جنبش جهاد اسلامی را در اماکن دیگر به جز غزه هم هدف قرار می‌دهد، واکنش نشان داد و گفت: ما نیز قادر به انجام حملات موشکی علیه کل اراضی اشغالی از جمله پایتخت و شهرهای مختلف آنها از دیگر میادین و جبهه‌ها (غیر از غزه) هستیم!

دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در ارتباط با نحوه لو رفتن فرماندهان گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) در جریان جنگ پنج‌روزه علیه غزه نیز گفت: این رخداد به سهل‌انگاری ‌آن‌ها در استفاده از دستگاه‌های مخابراتی مرتبط است.

النخاله تاکید کرد: هیچ نفوذ امنیتی صورت نگرفته بود. فرماندهانی که به شهادت رسیدند، دارای تلفن همراه بودند. این امر یک نقطه ضعف مهلک است. شهادت این فرماندهان اما هیچ خللی به بدنه و زیرساخت نظامی ما وارد نمی‌کند

وی با اشاره به توانمندی بالای موشکی گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین)، تاکید کرد: موشکی که در جریان عملیات انتقام آزادگان به تل‌آویو و قدس اشغالی اصابت کرد، می‌تواند کل مساحت اراضی اشغالی را هدف قرار دهد، موشکی که ساخت و تولید متخصصان گردان‌های قدس است.

النخاله تاکید کرد: شهادت رهبران گردان‌های قدس باعث کاهش توانمندی نظامی جهاد اسلامی نمی‌شود، چون بلافاصله پس از شهادت این فرماندهان ، جانشینان آنها اجرای ماموریت‌های محوله را برعهده می‌گیرند.

وی در واکنش به اظهارات اخیر نتانیاهو درباره ترور رهبران جهاد در اماکن دیگر غیر از نوار غزه، نیز گفت: جنبش جهاد اسلامی در این نبرد وضعیت بسیار بهتری در مقایسه به نبرد قبلی داشت و اگر صهیونیست‌ها اقدام به ترور رهبران جهاد در اماکن دیگر کنند ما نیز کل مساحت اراضی اشغالی، پایتخت و دیگر شهرهای آنها را از جبهه‌های دیگر هدف حملات خود قرار می‌دهیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در ارتباط با راهپیمایی پرچم و تشدید اقدامات تحریک‎‌آمیز صهیونیست‌ها در قدس اشغالی نیز گفت: باید در تعامل با این مسائل، اصل را بر این موضوع قرار دهیم که قدس یک شهر تحت اشغال است و باید برای آزادسازی آن مبارزه و مقاومت کنیم.

وی همچنین توافق ایران و عربستان را در راستای بازگشت منطقه به شرایط طبیعی خود دانست که تاثیرات مثبتی بر مساله فلسطین بر جا خواهد گذاشت.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی همچنین از ایران، حزب‌الله لبنان، مصر و قطر به دلیل حمایت از مقاومت فلسطین در نبرد اخیر قدردانی کرد.

   

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه