اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

کالابرگ الکترونیکی گسترش می‌یابد

کالابرگ الکترونیکی گسترش می‌یابد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت در حوزه‌های کارآفرینی، یارانه، کالابرگ الکترونیکی، کمک به مددجویان بهزیستی، بیمه تکمیلی بازنشستگان، بیمه رانندگان و بیمه کُنشگران گردشگری و صنایع دستی، تصمیم‌های خوبی گرفته است.

به گزارش راه دانا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گفت: امسال، مانند سال گذشته، برای پدید آوردن یک میلیون کار هدف گذاری کرده‌ایم.

سید صولت مرتضوی افزود: با به کارگیری سرمایه‌های خرد و همکاری بانک‌های عامل و نیز از راه سرمایه گذاری بخش خصوصی، امسال نیز این برنامه را پیاده می‌کنیم.

وی گفت: برای بهسازی یارانه‌ها نیز راهکار‌های خوبی پیشنهاد شده که با نهایی شدن آن، اطلاع رسانی خواهد شد.

مرتضوی افزود: همچنین برای گسترش کالابرگ الکترونیکی در سراسر کشور، مشوق‌های کارسازی پیش بینی شده و از انگیره‌های ما در این کار، مهار تورم است.

وی درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: بازنشستگان در بیمه تکمیلی، گرفتار‌یهایی با شرکت بیمه گر داشتند که دستور دادیم گره گشایی‌هایی بشود.

مرتضوی افزود: در حال پیگیری هستیم تا منابع و خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی را افزایش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای کمک به مددجویان بهزیستی هم گفت: بنا بر لایحه بودجه ۱۴۰۲ مستمری آن‌ها ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.

مرتضوی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره بیمه رانندگان تاکسی افزود: بنابر نسبت پشتیبانی بیمه‌گذاران، بیمه آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

وی گفت: برنامه آمیختن صندوق‌های بازنشستگی کشور نیز در حال بررسی است؛ ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم.

مرتضوی در پاسخ به پرسشی درباره بیمه کُنشگران گردشگری و صنایع دستی، تصریح کرد: اگر بودجه و منابع این کار فراهم شود؛ از بیمه فروگذار نخواهیم کرد.

منبع: صداوسیما

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه