اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ناوگان خودروهای سنگین خارجی کارت سوخت اعتباری دریافت می‌کند

ناوگان خودروهای سنگین خارجی کارت سوخت اعتباری دریافت می‌کند
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از دریافت کارت سوخت اعتباری ناوگان خودرو های سنگین خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: منظور سامان‌دهی عرضه سوخت به ناوگان خارجی، سامانه‌ای مشترک با راهداری طراحی و راه‌اندازی شده است که براساس اطلاعات این سامانه، برای ناوگان ورودی به کشور، برگه تردد صادر شده و مبدا، مقصد و مقدار پیمایش ناوگان مشخص می‌شود و بر همین اساس سوخت موردنیاز ناوگان در کارت اعتباری شخصی مالک شارژ می‌شود.

او تأکید کرد: پیش از این راهداری براساس رفتار متقابل کشور‌ها نرخی را برای ناوگان خارجی مشخص کرده و رانندگان با کارت اضطراری موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت را دریافت می‌کردند، اما دریافت مبالغ اضافی، سبب ایجاد مشکلات و افزایش نارضایتی‌ها شده بود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: در زمان خروج این کارت‌ها تحویل شده و موجودی کارت صفر خواهد شد و دوباره ۱۲ ساعت بعد، برای یک راننده دیگر فعال شده و در گردش قرار خواهد گرفت.

صادقی با اشاره به اینکه چالش‌های توزیع سوخت به ناوگان سنگین ترانزیتی، پیش از این در سفر رئیس‌جمهوری به کشور‌های همسایه مطرح شده بود، گفت: اجرای پایلوت این طرح با در نظر گرفتن تعداد محدودی کارت سوخت اعتباری برای رصد ناوگان و برآورد میزان سوخت موردنیاز در اختیار راهداری قرار گرفته است و این امکان را داریم تا ۱۵ هزار کارت سوخت را در اختیار راهداری قرار دهیم.

او تعداد میانگین روزانه ورودی خودرو‌های سنگین ترانزیتی را ۱۵۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: با شروع آزمایشی این طرح، مقدار رضایت در میان ناوگان بسیار بیشتر شده است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور  از بومی‌سازی دستگاه‌های کارتخوان با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود ۶۰ جایگاه از کارتخوان‌های تولید داخل استفاده شده است.  کویرهنگام یزد، شرکت رهام، شرکت آرکامهر و شرکت ایران‌کیش از جمله شرکت‌هایی هستند که در این حوزه ورود کرده‌اند و با هماهنگی شرکت پخش، این دستگاه در کشور بومی‌سازی شده است.

صادقی با اشاره به تأیید دستگاه کارتخوان تولید داخلی از سوی پدافند غیرعامل گفت: آزمون جایگاهی، رفع عیوب، طراحی و امضای قرارداد برای تولید ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کارتخوان انجام شده است و هم‌اکنون ۶ شرکت آمادگی ساخت کارتخوان سامانه هوشمند سوخت را دارند.

او با اشاره به اینکه بسیاری از کارتخوان‌ها متأسفانه با ورود اجسام خارجی مختلف به کارتخوان خراب می‌شود، گفت: اگرچه آمار خرابی  با راه‌اندازی کارگاه‌های تعمیرات به کمتر از پنج درصد رسیده، لازم است فرهنگ‌سازی لازم در این باره انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه