اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فعالیت ۲۸ پایگاه خدمات اجتماعی در تهران/خدمت رسانی پایگاه‌ها به ۱۵ هزار آسیب دیده در پایتخت

فعالیت ۲۸ پایگاه خدمات اجتماعی در تهران/خدمت رسانی پایگاه‌ها به ۱۵ هزار آسیب دیده در پایتخت
مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: ۲۸ پایگاه خدمات اجتماعی در کلانشهر تهران فعال هستند که در سال گذشته به بیش از ۱۵ هزار آسیب دیده اجتماعی خدمات ارائه کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد احمدی صدر با اعلام این خبر تصریح کرد: پایگاه های خدمات اجتماعی پایتخت با هدف خدمات رسانی به افراد در راه مانده، متکدیان، معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابان، بیماران اعصاب و روان رها شده در شهر، گمشدگان، افراد کارتن خواب و بی خانمان، کودکان فرار و غیره در حال فعالیت هستند که بخشی از این پایگاه ها از سوی مناطق ۲۲ گانه و بخشی نیز مستقیما زیر نظر سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی اقدام به ارائه خدمات می کنند.

وی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۲۶۱ فرد آسیب دیده در کلانشهر تهران از ۲۷ هزار خدمت بهره مند شدند که این خدمات شامل مشاوره فردی، پیگیری وضعیت مددجو، بازگشت به خانواده، معرفی به مراکز کاریابی، معرفی به مراکز درمانی، مددسراها، مراکز پویا شهر، اقدامات اجتماعی محور و از این دست موارد بوده اند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ با تلاش و همت همکاران در پایگاه های اجتماعی، ۲۹۴ نفر از شهروندان که به دلایل گوناگون از جمله کهولت سن یا سن کم (کودک) گمشده بودند، شناسایی و به خانواده ها یا مراکز مربوط راهنمایی و معرفی شدند.

بنا براعلام روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، احمدی صدر خاطرنشان کرد: یک هزار و ۲۲۴ متکدی نیز در سال گذشته از سوی پایگاه خدمات اجتماعی در شهر تهران مورد ساماندهی قرار گرفتند. همچنین ۲ هزار و ۸۶۶ فرد در راه مانده نیز از خدمات این سازمان برخوردار شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه