logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دانا گزارش می‌دهد؛

پیش‌بینی بازار سرمایه/ تقابل اخبار مثبت و منفی عامل بلاتکلیفی سرمایه‌گذاران

پیش‌بینی بازار سرمایه/ تقابل اخبار مثبت و منفی عامل بلاتکلیفی سرمایه‌گذاران
بورس این هفته در حالی کار خود را آغاز کرد که طی سه هفته قبل شرایط سختی را سپری کرده بود؛ اما با سیگنال‌های مثبت توانست بخش اندکی از افت خود را جبران کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ روز گذشته در پی اخبار مثبت سیاسی مثل ورود وزیر خارجه عربستان سعودی به ایران و اتفاقاتی ازاین‌قبیل بازار بورس هر چند ضعیف، به روند صعودی خود بازگشت، اما اخبار منفی حذف عرضه خودرو در بورس کالا به این بلاتکلیفی دامن زد و تا حدی جلوی رشد بیشتر را گرفت؛ البته این موضوع جدیدی نیست که عرضه خودرو در بورس کالا تأیید و از جانب شورای رقابت تکذیب شود؛ ولی در این هفته تکرار این موضوع موجب عدم رشد پیش‌بینی‌شده در مورد بازار سرمایه شد.

بازار سرمایه در روند اصلاح با چاشنی بلاتکلیفی

با تغییر نرخ دلار و کاهش و افزایش دودرصدی آن در روزهای اخیر و نزدیک‌شدن به تیرماه، تجربیات سالیان گذشته نشان داده پتروشیمی‌ها و پالایشگاهی‌ها موردتوجه قرار گرفته‌اند؛ اما متأسفانه امسال گویی خبری از سودهای نقدی نیست، اما در مجموع بازار در هفته‌های گذشته  باوجوداینکه با منفی‌های سنگینی آغاز شد ولی روند معاملات نشان از بازگشت به روال صعود را می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

قیمت ارز در بازار آزاد تهران ۲۹ خرداد ۱۴۰۲/ قیمت دلار مشخص شد

باتوجه‌به اینکه در سه هفته گذشته یک شکست بزرگ در شاخص داشتیم که حدود ۵ درصد شاخص ریزش داشت، شاید این هفته با اتمام اصلاح می‌توان امیدوار بود بازار سرمایه به یک حالت متعادل برگردد.

اخبار مثبت روابط و آرامش بازار دلار فعلاً نوسانات قیمتی را کم کرده است

میثم رادپور، کارشناس بازار سرمایه درباره این موضوع به راه دانا اظهار کرد: قیمت دلار در حال حاضر آرامشی نسبی دارد و اخبار افزایش روابط منطقه‌ای و سایر اخبار مثبت فعلاً نوسانات قیمتی را کم کرده که در صورت ادامه همین روند و به‌کارگیری سیاست‌های درست در روابط کشور با سایر اقتصادهای فعال امکان رشد منطقی با روند مثبت برای بازار سرمایه وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی درباره توافقات اخیر و اثربخشی آنها بر اقتصاد گفت: اخبار توافقات صرفاً چند صباحی آرامش مقطعی را ایجاد خواهد کرد. این رویکرد ماست که حائز اهمیت است، اگر خط‌مشی که پیش خواهیم کرد تغییرات اساسی و تغییر در مواضعمان در سیاست خارجه باشد و این تغییر روند در اقتصاد اثرگذار و ادامه‌دار باشد این امکان به وجود می‌آید تا برای اقتصاد برنامه‌ریزی شود و اقتصاد پیش‌بینی‌پذیر شود؛ ولی در غیر این صورت نمی‌توان پیش‌بینی کرد آینده چه خواهد شد.

عدم‌اطمینان به سیاست های راهبردی بزرگترین مشکل سرمایه‌گذاران است

وی در پایان گفت: عدم‌اطمینان در حال حاضر مشکل سرمایه‌گذاران در همه عرصه‌های اقتصادی از جمله بازار سرمایه است که البته این مشکل همیشه بوده و هست و توقعات یک سرمایه‌گذار بازار سرمایه و بورس زمانی محقق می‌شود که دستاوردها پایدار و ادامه‌دار و درعین‌حال اثربخش و کارا باشند.

بیشتر بخوانید:

وضعیت شاخص بورس امروز ۲۹ خرداد ۱۴۰۲/ شاخص تیک سبز رنگ زد

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه