logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

پیروزی والیبالیست ها مقابل استرالیا؛

والیبال زنان چلنجرکاپ آسیا| تاریخسازی دختران ایران؛ ایران روی سکوی پنجم

والیبال زنان چلنجرکاپ آسیا| تاریخسازی دختران ایران؛ ایران روی سکوی پنجم
تیم ملی والیبال زنان ایران با پیروزی مقابل استرالیا در رتبه پنجم مسابقات چلنجرکاپ آسیا قرار گرفت تا رکورد جدیدی را برای کشورمان به ثبت برساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال زنان ایران در آخرین دیدار خود از رقابت‌های چلنجرکاپ آسیا امروز (یکشنبه چهارم خرداد) برای کسب جایگاه پنجم یا ششم مسابقات به مصاف استرالیا رفت و با پیروزی 3 بر یک موفق به کسب رتبه پنجم مسابقات شد.

تیم ملی والیبال زنان ایران که برای اولین بار در این مسابقات شرکت کرده است، ۶ بازی انجام داد؛ در دور نخست مقابل هنگ‌کنگ به پیروزی رسید اما نتیجه را به چین تایپه واگذار کرد. در دور دوم برابر ویتنام شکست خورد و ازبکستان را از پیش رو برداشت. در ادامه در مصاف با فیلیپین پیروز شد و در آخرین مسابقه خود هم برابر استرالیا به برتری رسید.

مهسا کدخدا (کاپیتان)، سودابه باقرپور، منا آشفته، نگین شیرتری، فاطمه امینی، مونا دریس محمودی و نگار هاشمی در در ترکیب اولیه ایران قرار داشتند.

رقابت دو تیم در ست اول پایاپای دنبال شد و عملکرد دفاعی خوب استرالیا باعث شد تا این تیم در دقایقی از ست جلو بیفتد اما ملی‌پوشان کشورمان بازی را به تساوی کشاندند و در ادامه هم ۱۷ بر ۱۵ پیش افتادند. در ادامه برتری ۲۰ بر ۱۶ ایران باعث شد تا استرالیا درخواست وقت استراحت کند اما برتری ایران در ادامه هم حفظ شد و ۲۵ بر ۲۰ در این ست پیروز شد.

رقابت پایاپای دو تیم در این ست هم ادامه داشت تا اینکه استرالیا ۱۱ بر ۷ پیش افتاد و رشیدی درخواست وقت استراحت داد. با ورود مجدد تیم‌ها به زمین ملی‌پوشان کشورمان اختلاف امتیاز را جبران کردند و بازی را در امتیاز ۱۵ به تساوی کشاندند اما توپ‌گیری ضعیف باعث شد تا استرالیا این ست را ۲۵ بر ۱۹ برنده شود.

ایران در آغاز ست سوم 5 بر یک از حریف خود پیش افتاد و وقت استراحت استرالیا هم این اختلاف را جبران نکرد. عملکرد خوب ملی‌پوشان در خط حمله با دفاع مناسب از سمت حریف همراه نبود و در نهایت این ست ۲۵ بر ۱۸ به نفع ایران به پایان رسید.

رقابت دو تیم در ست چهارم نزدیک‌تر شد و استرالیا که دو ست را واگذار کرده بود امتیاز به امتیاز با ایران پیش رفت اما ملی‌پوشان کشورمان اختلاف امتیاز خود را تا پایان این ست حفظ کردند و ۲۵ بر ۲۰ به برتری رسیدند.

تیم ملی والیبال زنان ایران با کسب مقام پنجمی موفق به ثبت رکورد تازه‌ای شد. این تیم از زمان پیروزی انقلاب تاکنون در 13 دوره رقابت‌های قهرمانی زنان آسیا (7 دوره) و جام کنفدراسیون آسیا (6 دوره) شرکت کرده است و بهترین رتبه‌اش به جایگاه ششم در سال 2016 و در مسابقات AVC CUP برمی‌گردد.

این موفقیت بیانگر انتخاب استراتژی درست برای والیبال زنان ایران از سوی فدراسیون است. فدراسیون والیبال قرار گرفتن تیم ملی والیبال زنان ایران در چهار تیم برتر قاره آسیا را به عنوان آرمان تعریف کرده است و استراتژی و برنامه‌ریزی برای والیبال زنان در تیم ملی و رده‌های سنی مختلف سنی نیز براساس دستیابی به این آرمان در سال‌های آینده است.

حضور در مسابقات مختلف و کسب تجربه از سوی بازیکنان و کادر فنی مهمترین فاکتور برای تیم ملی زنان ایران جهت راه‌یابی به چهار تیم برتر قاره‌کهن است و چلنجرکاپ زنان آسیا نخستین گام رسمی در مسیر کسب تجربه این تیم خواهد بود. همچنین مسابقات قهرمانی زنان آسیا سال 2023 و بازی های آسیایی چین دیگر میادین پیش‌رو برای کسب تجربه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه