اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روایت سرمربی تیم کشتی جوانان در جام یاشاردوغو؛

بهتری: روبه جلو بودن کشتی گیران برای ما مهم است/ از نظر بدنی و کلاس کشتی، پیشرفت چشمگیری داشتیم

بهتری: روبه جلو بودن کشتی گیران برای ما مهم است/ از نظر بدنی و کلاس کشتی، پیشرفت چشمگیری داشتیم
مربی تیم کشتی جوانان گفت: از نظر بدنی و کلاس کشتی، در جام یاشاردوغو پیشرفت چشمگیری داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فدراسیون کشتی؛ روابط عمومی فدراسیون کشتی اکبر بهتری مربی تیم کشتی جوانان درباره جام یاشاردوغو اظهار داشت: رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو یکی از قدیمی ترین تورنمنت های بین المللی در سطح جهان است. بعنوان تیم منتخب ایران در این دوره با یک تیم جوان شرکت کردیم و باتوجه به اینکه در چند وزن کشتی گیران شاخصی شرکت کرده بودند، اما بچه های ما خیلی خوب بودند و توانستیم نایب قهرمان این دوره از رقابت ها شویم.

وی با اشاره به اینکه این رقابت ها اولین میدان بین المللی چند وزن تیم ما بود، ادامه داد: تیم آذربایجان در این رقابت ها در برخی از اوزان انتخابی تیم ملی گذاشته بود و در هر وزن با چند کشتی گیرشرکت کرده بود. همچنین تیم رومانی نیز از کشتی گیران داغستانی بهره گرفته بود و به همین علت سطح کشتی ها بالا بود.

بهتری افزود: پس از رقابت های جام تختی با برنامه ریزی منظمی که محسن کاوه سرمربی تیم کشتی آزاد جوانان به همراه کادر فنی داشت. از نظر بدنی و کلاس کشتی، بچه ها پیشرفت قابل چشمگیری داشتند و توانستند به خوبی کشتی بگیرند.

مربی تیم کشتی آزاد جوانان با بیان اینکه در حال حاضر کشتی گیران تمرینات را در شهرهای خود دنبال می کنند، اظهار کرد: بزودی اردوی تیم ملی در تهران برگزار می شود. با وجود اینکه فرصت کمی در اختیار داریم اما بچه ها از نظر بدنی شرایط مطلوبی دارند و انشاالله با آمادگی کامل در رقابت های آسیایی اردن حاضر خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه تیم ما در سال گذشته خیلی آماده بود، گفت: این تیم جوان است و روبه جلو بودن آن ها خیلی برای ما مهم است قطعا کادرفنی به نحو احسن کار می کنند که انشاالله با دست پر از رقابت ها خارج شویم و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی را برافراشته کنیم.

بهتری در پایان از فدراسیون کشتی تشکر کرد و افزود: رئیس فدراسیون با حمایت های همه جانبه در کنار ما و سایر ملی پوشان قرار دارد و با حضور همیشگی در تمرینات باعث ایجاد انگیزه در کشتی گیران جوان شده و نفرات ما را از لحاظ روحی و روانی در سطح بالایی قرار دادند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه