اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اوشیدا گزارش می دهد،

مردم سیستان حماسه 9 دی را فراموش نخواهند کرد/ در 9 دی انقلاب از دست نامحرمان مصون ماند

مردم سیستان حماسه 9 دی را فراموش نخواهند کرد/ در 9 دی انقلاب از دست نامحرمان مصون ماند
اوشیدا: روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های آنان را نمی خورند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اوشیدا، در روز نهم دی ماه ۱۳۸۸، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور از جمله مردم فهیم و ولایتمدار و بصیر سیستان به جهانیان اعلام گردید.
روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های آنان را نمی خورند. روز نهم دی روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند هرگز، نه راه را گم می کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است، بر می دارند و در نهایت روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.

صبح یک روز گرم زمستانی در زابل و در آستانه حماسه 9 دی گفتگو با چند شهروند نشان از آمادگی، شور و شعف بالای مردم ولایتمدار این خطه نسبت به ولایت و ارزشهای انقلاب اسلامی است.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا, و,
, و,
,
,
,
,
, ,
,
,

علی یک کاسب خوش خلق و سخاوتمند در خصوص حضور حماسی مردم غیور سیستان و آحاد ملت در 9 دی گفت: حق مردم است از انقلابی که با خون هزاران شهید به این مرحله رسیده جانانه در مقابل دشمنانش قد علم کنند.

وی گفت: مردم همیشه در صحنه هستند و در برابر توطئه ها و ترفندهای دشمنان این مرز و بوم خواهند ایستاد.


 

,
,
,
,
,
,
, ,
,
,

رضا دیگر هم وطن در پاسخ به اینکه حماسه 9 دی چه دستاوردی داشت،گفت: دستاورد این روز حماسی پیوند امت و ولایت و ایستادگی مردم در برابر استکبار جهانی بود که مردم نگذاشتند این انقلاب به دست نامحرمان بیافتد.


 

,
,
,
,
, ,
,
,

امیر حسین، غیرت مردم را در جریان حماسه 9 دی تحسین کرد و افزود: هوشیاری و بصیرت بالای مردم نقشه های کور دشمن را در پشت جریان فتنه نقش بر آب کرد .

وی بیان کرد: فتنه گران و حامیانشان جواب دندان شکنی از حضور مردم گرفتند و این حضور همیشه ادامه خواهد داشت.


 

,
,
, و,
,
,
,
, ,

 

,



یک فروشنده اجناس مذهبی با بیان اینکه فتنه گران باید جزای حرمت شکنی خود را نسبت به این انقلاب و مردم پس دهند گفت: فتنه گران و حامیانشان خسارات بیشماری بر ملت و این نظام وارد کردند و با دشمن همراه و هم قسم شدند و این برای مردم قابل پذیرش نیست.

,
,
, ی,


 

,
,



جواد یک جوان با غیرت که امروز کشورش را مدیون خون جوانان دیروز می داند ،گفت: این حرکت ها در برابر ملت فهمیده ایران چه شیعه و چه سنی به هیچ راهی جزء تنفر بیشتر مردم از فتنه گران و استکبار جهانی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: این کشور بی صاحب نیست که هر کسی بخواهد در آن فتنه ایجاد کند ما مردم ایران اسلامی ریشه فتنه و فتنه گران را می خشکانیم.


 

میلاد هم مثل همه جوانان خوش فکر گفت: 9 دی محکی بود برای افرادی که خود را پایبند و انقلابی می دانستند در صورتی که اینگونه نبود و هیچ پایبندی دیده نشد و از این فرصت برای نابودی انقلاب استفاده کردند که البته با هوشمندی مردم ولایتمند این توطئه ناکام ماند .
 
انتهای پیام/گ
, ,
,
,

جواد یک جوان با غیرت که امروز کشورش را مدیون خون جوانان دیروز می داند ،گفت: این حرکت ها در برابر ملت فهمیده ایران چه شیعه و چه سنی به هیچ راهی جزء تنفر بیشتر مردم از فتنه گران و استکبار جهانی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: این کشور بی صاحب نیست که هر کسی بخواهد در آن فتنه ایجاد کند ما مردم ایران اسلامی ریشه فتنه و فتنه گران را می خشکانیم.
,
, و,
,
,
,
, ,
 
,

میلاد هم مثل همه جوانان خوش فکر گفت: 9 دی محکی بود برای افرادی که خود را پایبند و انقلابی می دانستند در صورتی که اینگونه نبود و هیچ پایبندی دیده نشد و از این فرصت برای نابودی انقلاب استفاده کردند که البته با هوشمندی مردم ولایتمند این توطئه ناکام ماند .
,
,
 
,
انتهای پیام/گ
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه