اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روایت کاپیتان تیم ملی شمشیربازی از رقابتهای جهانی و المپیک؛

پاکدامن: تیم سابر شایستگی حضور در جمع 4 تیم برتر جهان را دارد/ توانایی کسب مدال در المپیک داریم

پاکدامن: تیم سابر شایستگی حضور در جمع 4 تیم برتر جهان را دارد/ توانایی کسب مدال در المپیک داریم
ملی‌پوش شمشیربازی کشورمان گفت: با شکست ژاپن در قهرمانی آسیا، ۵۰، ۶۰ درصد مسیر کسب سهمیه المپیک پاریس را طی کردیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی پاکدامن قهرمان شمشیربازی سابر آسیا درباره بحث بیمه ورزشکاران اظهار داشت: اتفاق مهم که همیشه دغدغه ما ورزشکاران بوده است، بحث بیمه و شغل است تا ورزشکار  برای زمان آسیب دیدگی یا کنار گذاشتن ورزش قهرمانی خاطر جمع باشند و خیالشان راحت باشد که بیمه هستند و مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی در خصوص هزینه‌های درمان ورزشکاران گفت: وقتی ورزش حرفه‌ای می‌کنید فدراسیون پزشکی ورزشی  کمک می‌کند و معمولاً حواس فدراسیون‌ها به ورزشکاران است، اما اینکه جدا از این نهادها، سازمان قهرمانان و وزارت ورزش حمایت می‌کند، برای ورزشکاران دلگرمی است که دیده می‌شوند و این خیلی مهم است.

پاکدامن در خصوص کسب مدال طلای تاریخی خود در مسابقات قهرمانی آسیا چین و تاثیر آن در روند کسب سهمیه تیمی المپیک پاریس گفت: خدا را شکر با لطف خدا و کمک هم تیمی‌هایم و کادرفنی این مدال را برای کشور عزیزمان به دست آوردم. در بحث  تیمی هم توانستیم ژاپن را بعد از 5 مسابقه شکست بدهیم. به نظر من 60، 70درصد راه کسب سهمیه تیمی را طی کردیم. 10 روز دیگر مسابقات قهرمانی جهان است و با شرایطی که داریم  باید کار سهمیه المپیک را آنجا تمام و سهمیه تیمی را برای کشورمان عزیزمان تکرار کنیم. خدا را شکر شرایط ما خوب است و تیم از لحاظ روحی و روانی شرایط آرمانی دارد و امیدوارم نماینده شایسته‌ای در بازی‌های آسیایی و قهرمانی جهان باشیم.

ملی‌پوش شمشیربازی ایران در خصوص نحوه کسب سهمیه در قهرمانی جهان گفت: به خاطر اتفاقاتی که در رنکینگ افتاد دوباره در جدول 16 تیمی حریف مستقیم‌مان به احتمال زیاد چین یا ژاپن خواهد بود و محکوم به برد هستیم و دوباره باید آنها را  شکست بدهیم. تیم ما شایستگی حضور در جمع 4 تیم برتر جهان را دارد.

وی در مورد شرایط حمایت مسئولان در سال بازی‌های آسیایی و سهمیه المپیک از ورزشکاران تاکید کرد: جا دارد تشکر ویژه از خسروی‌وفا، ریاست محترم کمیته ملی المپیک به خاطر پیام پرمهر و دل گرم کننده‌شان کنم.  دیروز افتخار این را داشتم که خسروی‌وفا را ببینم و با ایشان صحبت کنم. از سجادی وزیر ورزش نیز به خاطر پیام تبریک تشکر می‌کنم، اما دوست دارم مانند تیم قهرمان آسیا و قهرمان جهان تدارک داشته باشد. جنگ ما با ژاپن نابرابر است. کادر فنی و درمانی ژاپن را ما اصلاً نداریم که بخواهیم خود را با آنها مقایسه کنیم و اینها اگر برطرف شود ما حتی توانایی کسب مدال تیمی در المپیک را داریم و فقط کافی است این امکانات را به ما بدهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه