اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر وب سایت پرس تی وی در گفتگو با دانا:

نژادپرستی و اسلام ستیزی دو کلیدواژه گزارش‌های پرس‌تی‌وی از آشوب‌های فرانسه بود

نژادپرستی و اسلام ستیزی دو کلیدواژه گزارش‌های پرس‌تی‌وی از آشوب‌های فرانسه بود
ظفر مهدی مدیر وب سایت انگلیسی شبکه پرس تی وی گفت موضوعاتی مانند نژاد پرستی، اقلیت ها و اسلام ستیزی از کلیدواژه های ما در بررسی اتفاقات اخیر فرانسه بوده است.

ظفر مهدی مدیر وب سایت انگلیسی شبکه پرس تی وی در گفتگو با خبرنگار دانا درباره ناآرامی های این روزهای فرانسه و بازتاب این حوادث در پرس تی وی گفت: ما از همان روز نخست این ناآرامی ها با تهیه گزارش های روز، مصاحبه با کارشناسان فرانسوی و آشنا با مسائل سیاسی، اجتماعی فرانسه و تهیه ویدئو کلیپ هایی که زوایای مختلف این حوادث را نشان دهد، سعی کردیم بازتاب درست و واقعی از این ماجرا برای مخاطبان خود داشته باشیم.

ظفر مهدی با اشاره به شیطنت های شبکه های فرانسوی در ناآرامی های سال گذشته ایران، گفت: بسیاری از سایت ها و شبکه های فرانسوی در اتفاقات سال گذشته ایران، سعی داشتند تا این حوادث را به نفع سیاست های خودشان منعکس کنند و چهره واژگونی از ایران برای مخاطبان بین المللی ارائه دهند و حالا که این اعتراضات در فرانسه شعله ور شده، معمولا سکوت اختیار کرده اند و ما نیز سعی داریم تا با استفاده از تحلیل کارشناسان خود فرانسه، واقعیت موجود را برای مخاطبان ارائه دهیم.

مدیر وب سایت انگلیسی شبکه پرس تی وی با اشاره به فعالیت های وب سایت فرانسوی این شبکه در این ماجرا افزود: پرس تی وی علاوه بر شبکه و کانال تصویری، دو وب سایت انگلیسی و فرانسوی هم دارد که در ماجرای اخیر، وب سایت فرانسوی پرس تی وی سعی کرده تا همه اتفاقات مربوط به فرانسه را به خصوص از زبان و تحلیل خود کارشناسان این کشور، بازتاب و منعکس کند.

وی ادامه داد: موضوعاتی مانند نژاد پرستی، اقلیت ها و اسلام ستیزی از کلیدواژه های ما در بررسی اتفاقات اخیر فرانسه بوده است؛ چون این نوجوان مهاجر و مسلمان الجزایری که با کشته شدنش، شعله این اعتراضات را بیشتر کرده، نشان می دهد که فرانسوی ها برخلاف ادعاهای صلح طلبانه و بشر دوستانه شان، در عمل رفتاری کاملا نژادپرستانه و اسلام ستیزانه دارند.

ظفرمهدی با اشاره به بازخوردهای مثبت این فعالیت ها در رسانه ها گفت: بسیاری از گزارش های ما علاوه بر ترجمه در رسانه های داخلی به عنوان مرجع و رفرنس، بازتاب و انتشار خوبی در فضای مجازی بین الملل داشت به طوری که مصاحبه شونده های ما که اغلب فرانسوی بودند، با انتشار این مصاحبه در صفح های مجازی خود باعث دیده شدن بیشتر این گفتگوها شدند و البته این ماجرا هنوز تمام نشده و کماکان ادامه دارد.

مدیر وب سایت انگلیسی شبکه پرس تی وی با اشاره به اینکه سال آینده قرار است بازی های المپیک در پاریس برگزار شود، افزود: با توجه به اتفاقات و ناآرامی های اخیر فرانسه و ادعاهای همیشگی آنها برای اینکه ما کشوری آرام و صلح طلب هستیم، ما این بی امنی و آشوب ها را به بازی های المپیک سال آینده گره زدیم و آنجا را ناامن برای برگزاری این بازی های ورزشی عنوان کردیم چرا که خود فرانسوی ها سال های گذشته که این بازی ها در چین برگزار می شد، بارها به بهانه های مختلف می گفتند که چین کشوری ناامن است و سلامت بازیکنان ممکن است به خطر بیافتد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه