اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر ارتباطات در نشست کشورهای عضو اکو عنوان کرد؛

ضرورت توسعه همکاری‌ها برای رشد و پیشرفت در کشورهای عضو اکو

ضرورت توسعه همکاری‌ها برای رشد و پیشرفت در کشورهای عضو اکو
وزیر ارتباطات گفت: با توجه به جایگاه کشورهای عضو اکو می‌توانیم با یکدیگر تحولات بزرگی را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح بین‌المللی داشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛‌ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در مراسم  افتتاحیه نشست رسمی سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی موسوم به اکو گفت: جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه ای برای سازمان اکو قائل است، در سال های گذشته نیز تلاش کرده تمام توان خود را برای همکاری کشورهای عضو به کار بگیرد.  

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: با توجه به موقعیت ویژه ای که ایران دارد می تواند نقش سازنده ای برای همکاری بین کشورهای عضو ایفا کند.

زارع پور ادامه داد: پس از برگزاری اجلاس اول وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو در ایران و متعاقب آن برگزاری نشست دوم در باکو، دستاوردها و مصوبات خوبی داشتیم که اجرای کامل آن می‌تواند منجر به تحولاتی قابل توجه در کشورهای عضو شود.  

وی تصریح کرد: امروز هم در حالی سومین نشست وزرای ارتباطات را برگزار می کنیم که روز گذشته و در نشست کارشناسان تصمیمات خوبی گرفته شده است و امیدوارم با تصویب آن در این نشست و بعد پیگیری آن بتوانیم شاهد رشد و پیشرفت کشورهای عضو اکو در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات باشیم.  

سپس خسرو ناظری دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) در اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای عضو در سخنرانی خود در این اجلاس با اشاره به پیشرفت‌های تکنولوژی و ارتباطات تاکید کرد که این پیشرفت‌ها می تواند تاثیرات منفی و مثبت داشته باشد.  

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی با بیان اینکه با افزایش نقش پلتفرم ها نقش دولت ها کاهش می یابد، افزود: باید راه حل های مناسبی را برای افزایش نقش دولت‌ها در اداره جامعه و موضوعات دیگر مورد استفاده قرار دهیم.

دبیر کل اکو تصریح کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌تواند به توسعه پایدار و شناسایی فرصت های جدید منجر شود و در همین راستا ضروری است بتوانیم همکاری‌های مشترک برای توسعه این فناوری‌ها در اعضای اکو داشته باشیم.

وی با اشاره به تدوین استراتژی این حوزه در کشورهای اعضای اکو تا سال ۲۰۲۵، از اعضای اکو خواست استراتژی جدیدی تا سال ۲۰۳۰ برای حوزه ICT تهیه و تدوین کنند.

دبیرکل اکو به ایجاد یک شبکه دیجیتال در کشورهای عضو اکو اشاره کرد و گفت: این شبکه می‌تواند به ارائه خدمات عمومی در این حوزه به اعضا ارائه کنند.

وی در پایان سخنان خود افزود: دبیرخانه اکو می تواند یک چارچوب قانونی و تنظیم گری برای شیوه تعامل و همکاری اعضا نیز تهیه کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه