logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

لزوم پرداخت حق السهم پتروشیمی ها برای تحقق مسئولیت های اجتماعی

لزوم پرداخت حق السهم پتروشیمی ها برای تحقق مسئولیت های اجتماعی
مشاور اجتماعی مدیرعامل و رئیس دبیرخانه مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: شرکت های پتروشیمی باید حق السهم مصوب شده برای مسئولیت های اجتماعی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیپنا؛ محسن عوضدخت مشاور اجتماعی مدیرعامل و رئیس دبیرخانه مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در سی و دومین اجلاس مدیران عامل شرکت های پتروشیمی اظهار کرد: شرکت های پتروشیمی باید سهم مصوب خود را برای ایفای مسئولیت های اجتماعی پرداخت کنند تا تعهدهای ایجاد شده در موعد مقرر محقق شود.

وی افزود:با همکاری شورای راهبردی در مناطق عسلویه و ماهشهر برنامه های پیش بینی شده در مسیر تحقق مسئولیت های اجتماعی پتروشیمی ها را با تشکیل کارگروه های تخصصی می توان اجرایی کرد تا جوامع پیرامونی از خدمات مصوب شده بهره مند شوند.

وی بیان کرد: 7 کارگروه اجتماعی، اقتصادی، محیط زیست،منابع انسانی،مالی ، رسانه و فرهنگی مذهبی در دبیرخانه مسئئولیت اجتماعی تشکیل شده است و تلاش داریم تا به صورت هدفمند فعالیت های مسئولیت اجتماعی را تحقق بخشیم.

عوضدخت ادامه داد: افزون بر ماهشهر و عسلویه بزودی در مناطق غرب و شمال غرب، مرکز و شرق و همچنین مکران شورای راهبردی تشکیل خواهد شد تا با هم افزایی بیشتر به سوی یکپارچه سازی در مسئولیت های اجتماعی حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: همگرایی و همکاری هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی می تواند منجر به تامین مالی به موقع طرح های مصوب شده در شوراهای راهبردی شود و درخواست داریم تا شرکت ها به تعهد های خود پایبند باشند.

سی‌ودومین اجلاس مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی با حضور مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیران‌عامل هلدینگ‌ها و شرکت های پتروشیمی از روز دوشنبه (پنجم تیرماه) به مدت دو روز از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مشهد مقدس برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه