logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش حزب‌الله نسبت به مصوبه پارلمان اروپا درباره آوارگان سوری

واکنش حزب‌الله نسبت به مصوبه پارلمان اروپا درباره آوارگان سوری
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان شنبه شب در سخنانی نسبت به مصوبه اخیر پارلمان اروپا در خصوص لزوم تداوم حضور آوارگان سوری در لبنان، واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تارنمای شبکه المنار، هاشم صفی‌الدین با گستاخانه و زشت خواندن این مصوبه، این اقدام را مداخله در امور لبنان ارزیابی کرد و افزود: این اقدام اروپایی‌ها به منزله مداخله گستاخانه در امور لبنان و تحمیل برخی مسائل به ملت لبنان است.
وی گفت: این اقدام اروپایی‌ها در حالی است که خود آنها به همراه آمریکایی‌ها این مشکلات و بلاها را بر سر لبنان، سوریه، عراق و منطقه آورده‌اند. بنابراین آن‌ها باید به امور مربوط به خود بپردازند.

صفی الدین با باطل‌ خواندن دستورات و توصیه‌های اروپا به لبنان و لزوم تغییر سبک سخن گفتن اروپایی‌ها با کشورش خاطر نشان کرد: اصل در اعتقاد به حاکمیت لبنان، میهن و کرامت است.

پیشتر نیز عصام شرف‌الدین وزیر امور مهاجران دولت پیشبرد امور لبنان نیز ضمن محکوم کردن اقدام پارلمان اروپا درباره لزوم ادامه حضور آوارگان سوری در کشورش، مصوبه این نهاد اروپایی را در راستای نمایش لبنان به عنوان یکی از مستعمره‌های اتحادیه اروپا دانسته و تأکید کرده بود: از پارلمان اروپا می‌خواهیم که از لبنان بابت این مصوبه عذرخواهی کند.

پارلمان اروپا چهارشنبه گذشته به اتفاق آرا تصویب کرد که پناهندگان سوری حاضر در خاک لبنان، باید در خاک این کشور باقی بمانند.

اروپا به جای اینکه به بازگشت آوارگان سوری کمک کند، خواستار عدم بازگشت آنها به کشورشان شد، موضوعی که عصبانیت مقامات لبنانی را در پی داشته است و این مصوبه را بدون ارزش حقوقی و نقض حقوق بین‌الملل خواندند.

لبنان، اردن و ترکیه سه کشوری هستند که از بیشترین شمار آوارگان سوری میزبانی می‌کنند. از سال ۲۰۱۸ و پس از اینکه بیش از ۹۰ درصد جغرافیای سوریه تحت کنترل دولت این کشور قرار گرفت، موضوع بازگشت آوارگان سوری به کشور مطرح شد و دولت دمشق نیز از این موضوع استقبال کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه