logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرعامل بانک صادارت:

حمایت بانک صادرات ایران از دانش‌بنیان‌ها کمک به چرخه صنعت کشور است

حمایت بانک صادرات ایران از دانش‌بنیان‌ها کمک به چرخه صنعت کشور است
شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل حضور جوانان و نخبگان کشور، سهم ویژه‌ای در توسعه اقتصادی کشور داشته و تسهیل در ارائه محصولات و خدمات به این شرکت‌ها با حمایت‌های بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی، کمک به چرخه صنعت کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سید ضیاء ایمانی، مدیرعامل این بانک در نشست با محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این مطلب افزود: بخشی از مأموریت بانک صادرات ایران ارائه خدمات جامع و متنوع بانکی و مالی به فعالان اقتصادی نقش‌آفرین در رشد و توسعه کشور بوده و این مهم از طریق عملیاتی کردن سیاست‌ها و راهبردهای مدون، پرقدرت‌تر از گذشته در سال‌جاری انجام خواهد شد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست که با حضور مهدی اقبالی‌راد معاون شعب بانک، مهدی رزمی معاون اعتباری و پرویز محسنی خرمی مدیر امور شعب غرب تهران برگزار شد، با ترسیم بخشی از اهداف و برنامه‌های عملیاتی در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، حمایت مناسب و منطقی از این قانون را مورد تاکید قرار داد و افزود: تلاش و همکاری بانک صادرات ایران با این شرکت‌ها ثابت می‌کند که بانک صادرات ایران حامی همه‌جانبه شرکت‌های دانش‌بنیان است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست از حمایت‌های بانک صادرات ایران در حوزه ارائه خدمت و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال 1401 تشکر و قدردانی کرد.

خیاطیان همچنین با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر قانون جهش تولید دانش بنیان در سال جاری جهت تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» اظهار کرد: حمایت شبکه بانکی، می‌تواند تاثیر بسیار مهمی در فروش و توسعه شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان داشته باشد.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان توسط بانک صادرات ایران طی سال‌های گذشته به طور پیوسته مورد توجه بوده و در سه ماه ابتدای سال جاری نیز بیش از 350 میلیارد ریال به این شرکت‌ها پرداخت کرده است.​

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه