اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تمدید مهلت اعتبار بسته وصول مطالبات غیرجاری مشتریان بانک سپه تا پایان شهریور

تمدید مهلت اعتبار بسته وصول مطالبات غیرجاری مشتریان بانک سپه تا پایان شهریور
تمدید مهلت استفاده از طرح بخشش وجه التزام تأخیر تأدیه دین موضوع بسته وصول مطالبات غیرجاری با تأکید بر رعایت کامل قوانین و مقررات در دستور کار شعب بانک سپه قرار گرفت. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، مهلت اعتبار بسته وصول مطالبات غیرجاری بانک سپه به شرح ذیل تا پایان شهریورماه سال جاری تمدید شد.

درصورتی که بدهکار کل مبلغ بدهی خود را به صورت نقدی تسویه کند، روسای شعب مکلفند 6 درصد از مبلغ وجه التزام تأخیر تأدیه دین در تعهدات و تسهیلات غیر قرض‌الحسنه و وجه التزام تأخیر تأدیه دین در تسهیلات قرض‌الحسنه (حداکثر 8 درصد) را به صورت کامل مورد بخشودگی قرار دهند.

در تسهیلات دارای اقساط متعدد که بدهکار دارای مانده بدهی اقساط در طبقات سررسید گذشته یا معوق، در صورت وصول کل مانده سرفصل‌های مطالباتی (نه الزاماً کل بدهی قرارداد) بخشودگی 6 درصد از وجه التزام تأخیر تأدیه دین به نسبت کل مانده سرفصل مطالباتی صورت پذیرد و مابقی اقساط در مواعد مقرر از پیش تعیین شده وصول خواهد شد.

در زمان امهال با استفاده از ابزارهای وصول به صورت اقساطی (از جمله تبدیل و تجدید) مشروط به وصول حداقل 50 درصد مانده کل بدهی به عنوان پیش دریافت، به نسبت مبلغ پرداختی، 6 درصد از وجه التزام مشمول بخشودگی و متعاقب آن در پایان دوره امهال، در صورت پرداخت کل بدهی، 6 درصد از وجه التزام اقساط امهالی باقی مانده نیز مورد بخشودگی قرار می‌گیرد.

در راستای کاهش پرونده‌های ارجاع شده به محاکم قضایی و تسریع در تسویه قراردادهای مطالباتی در صورت مراجعه مشتری و تسویه نقدی بدهی، دستورالعمل وزارت امور اقتصادی و دارایی در مورد بدهکاران بانکی مشمول این بسته کاملاً رعایت شود. 

مشتریان و متقاضیان طرح بخشودگی جرائم تاخیر برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانند به شعب سراسر کشور بانک سپه مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه