اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پژمانفر:

دستگاه‌های نظارتی یاریگر دستگاه‌های اجرایی هستند

دستگاه‌های نظارتی یاریگر دستگاه‌های اجرایی هستند
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با حضور در جلسه هیات عمومی تفریغ بودجه ۱۴۰۱ دیوان محاسبات کشور در جریان نحوه رسیدگی به این موضوع قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در این نشست سیداحمدرضا دستغیب ضمن ارائه گزارشی از آخرین روند بررسی تفریغ بودجه ۱۴۰۱ در هیئت عمومی دیوان محاسبات بیان داشت: نظارت دقیق بر دستگاه‌های اجرایی و رسیدگی به آنها از موضوعات مهمی است که دیوان محاسبات دغدغه مندانه آن را پیگیری و هرجا که اموال عمومی و بیت المال مورد مخاطره قرار گیرد با جدیت تمام ورود پیدا می‌کند.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور ضمن تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی برای نظارت فراگیر گفت: دیوان محاسبات به عنوان یک مجموعه پیشرو در حوزه نظارت همواره تلاش می‌کند، مسیر حرکت دستگاه های اجرایی هموار باشد و دستگاه ها در مسیری که قانون برای آن ترسیم کرده به درستی برنامه های توسعه ای را پیش ببرند.

در این نشست، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز ضمن قدردانی از هیات عمومی تفریغ بودجه دیوان محاسبات اظهار داشت: تفریغ بودجه از کارهای ارزشمندی است که باید در رابطه با آن اهتمام جدی داشت و باید تلاش کنیم گزارش ها در سازمان ها به سمتی بروند که به اصلاح روند ها و عملیات ها کمک کند.

حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر، ارتباط نزدیک و تعامل دیوان محاسبات و مجلس شورای اسلامی در موضوع نظارت را موثر دانست و در این راستا نیز بر لزوم توسعه و تعامل بیشتر دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

وی افزود: گزارش‌ها نباید صرفاً به خطاها و اشتباهات بپردازد، بلکه باید بستری باشد که منجر به اصلاح رویه‌ها شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از برنامه های دیوان محاسبات برای انجام تفریغ برخط بودجه گفت: مسیر نظارت باید به سمتی برود که دستگاه‌ها در مقابل نگاه نظارتی حس جدی بگیرند.

حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر با تاکید بر اینکه دستگاه‌های نظارتی نه تنها مانع دستگاه‌های اجرایی نبوده و نیستند، بلکه همواره یاری گر آن ها بوده اند، تصریح کرد: مهم ترین هدف این است که برنامه دستگاه های اجرایی در مسیر و ریل درست قانونی خود قرار گرفته و عملکرد قابل قبولی از خود ارائه دهند.

وی اظهار امیدواری کرد که با تعامل بیشتر کمیسیون اصل ۹۰ و دیوان محاسبات بتوان اقدامات بازدارنده را برای هدایت و حمایت هرچه بیشتر از دستگاه‌های اجرایی به وجود آورد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه