اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیرعبداللهیان:

نباید به بهانه آزادی بیان به مقدسات مسلمانان توهین شود

نباید به بهانه آزادی بیان به مقدسات مسلمانان توهین شود
وزیر امور خارجه اهانت به کتب آسمانی را محکوم کرد و گفت: نباید به بهانه آزادی بیان اجازه اقدام اهانت آمیز به مقدسات مسلمانان و پیروان ادیان الهی داده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و «ولادیمیر اورلیچ» رئیس پارلمان جمهوری صربستان در دیدار عصر دوشنبه دوم مرداد ماه در محل وزارت امور خارجه، موضوعات مورد علاقه دو کشور در حوزه همکاری‌های دوجانبه به خصوص در بخش دیپلماسی پارلمانی را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار دادند.

وزیر امور خارجه فرصت حضور رئیس پارلمان صربستان و هیأت همراه را برای ارتقای همکاری‌های دو کشور با اهمیت خواند.

امیرعبداللهیان روند رشد مناسبات فیمابین در بخش‌های سیاسی،  اقتصادی و فرهنگی را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد تبادل هیأت‌ها در سطوح عالی بین دو کشور استمرار داشته و در گسترش هر چه بیشتر همکاری‌ها ایفای نقش کند. 

وزیر امور خارجه در این دیدار همچنین اهانت به قران کریم در سوئد و دانمارک را عامل جریحه دار شدن احساسات دو میلیارد مسلمان در جهان خواند و افزود: ما اهانت به کتب آسمانی را محکوم دانسته و معتقدیم نباید به بهانه آزادی بیان اجازه اقدام اهانت آمیز به مقدسات مسلمانان  و پیروان ادیان الهی داده شود.

ولادیمیر اورلیچ رئیس پارلمان جمهوری صربستان نیز در این دیدار با قدردانی از سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشورش، دیدار و ملاقات‌های انجام شده با رئیس جمهور اسلامی ایران و همچنین ریاست مجلس شورای اسلامی و برخی از وزرای ایرانی را مفید ارزیابی کرد و بر اراده دولت و‌ پارلمان صربستان برای ارتقای مناسبات همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران  تأکید کرد.

وی ضمن ارزیابی مثبت از همکاری پارلمان‌های دو کشور عنوان کرد: به دلیل اهمیت مناسبات با جمهوری اسلامی ایران، گروه دوستی پارلمانی با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان صربستان از پرشمارترین گروه‌های دوستی محسوب می‌شود.

در این دیدار ابوالفضل عمویی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه