اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بذرپاش در حاشیه جلسه هیات دولت عنوان کرد؛

تعیین قیمت بلیط‌های پرواز اربعین تا دو هفته آینده/ ۱۶ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت ارائه شده است

تعیین قیمت بلیط‌های پرواز اربعین تا دو هفته آینده/ ۱۶ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت ارائه شده است
وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۶۰۰۰ قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تقدیم شد. ۷۰ هزار نفر در در سایت ثبت نام کردند و مشمول این طرح شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیات دولت  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موافقتنامه بین ایران و سوریه امروز به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی به عنوان کمیسیون مشترک ایران و سوریه در هیئت دولت به تصویب رسید و لایحه به مجلس ارسال خواهد شد.

وی  در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته جلسه‌ای بین ایران و کشور آذربایجان داشتیم، گفت: این جلسه بعد از مشکلی که در سفارت آذربایجان پیش آمد، اولین نشست اقتصادی بین دو کشور محسوب می‌شود.

به گفته وزیر راه و شهرسازی؛ معاون نخست وزیر آذربایجان به ایران سفر کردند. در شهر آستارا به همراه هیئت اقتصادی و تجاری، جلسه کاملی با طرف ایرانی داشتند. در ماه‌های آینده نیز من به جمهوری آذربایجان سفر خواهم کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه در این روزها روند کار کمیسیون‌های مشترک رونق خوبی گرفته است، افزود: امیدواریم هرچه زودتر بتوانیم آن‌ها را عملیاتی کنیم.

بذرپاش همچنین گفت: در پردیس ۱۰هزار واحد مسکن مهر که از سال‌های دور باقی مانده بود به مردم تقدیم خواهد شد و ۲۸۰۰ واحد نیز در شهر پرند به مردم تقدیم خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۶هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تقدیم شد، افزود: ۷۰ هزار نفر در  سایت ثبت نام کردند و مشمول این طرح شدند.

وی در ادامه به قیمت مسکن اشاره کرد و گفت: قیمت مسکن بدون هیچ دلیل منطقی افزایش قیمت داشته است که دلیلش سوداگری بوده است. بازار مسکن یکی از رها شده‌ترین بازارها در کشور است و هیچ سقف و کفی در قیمت خرید و فروش و اجاره وجود ندارد. در همین راستا ورود کردیم و با همکاری دستگاه نظارتی بیش از ۲هزار و۸۰۰ مشاور املاک پلمپ شدند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تصریح کرد: آمار بانک مرکزی قیمت مسکن در تهران آمار کاهشی داشته است و همه تلاش خود را می‌کنیم این روند ادامه‌دار باشد.

بذرپاش در باره تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای خدمت رسانی در اربعین گفت: جلسات اربعین با حضور رئیس جمهور تشکیل شده است و همچنین جلسات مفصلی در وزارت راه برگزار شده است، در واقع باید گفت مشکلات زیادی داریم و سفر اربعین با کمترین مشکل در حوزه حمل و نقل همراه شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قیمت بلیط‌های پرواز اربعین هنوز معلوم نشده است، گفت: در یکی دو هفته آینده اعلام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه