logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیسی در جلسه هیات دولت:

اعمال محدودیت برای سکوهای فناوری راه‌حل صحیح مواجهه با تخلفات نیست

 اعمال محدودیت برای سکوهای فناوری راه‌حل صحیح مواجهه با تخلفات نیست
رئیس جمهور با اشاره به برخی مباحث مطرح شده در ارتباط با سکوهای فناوری گفت: برخورد با تخلف ضروری است، اما اعمال محدودیت برای این سکوها راه‌حل صحیح مواجهه با تخلفات نیست.

به گزارش  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت که صبح امروز چهارشنبه برگزار شد، افزایش تولید نفت را که به واسطه تلاش متخصصان و کارکنان تلاشگر شرکت نفت حاصل شده است، شایسته قدردانی دانست و اظهار داشت: با توجه به برخی گزارش‌ها درباره طولانی شدن فرآیند اجرای برخی قراردادها در مجموعه شرکت نفت، ضروری است تمهیدات لازم برای کوتاه‌تر شدن این فرآیند اندیشیده شود.

وی همچنین با تاکید بر تلاش برای به نتیجه رسیدن هر چه سریع‌تر قراردادها و تفاهم‌نامه‌های جمهوری اسلامی ایران با کشورهای خارجی تحقق این امر را نیازمند پیگیری روزانه و مستمر مسئولان مربوط دانست.

رئیس‌جمهور در ادامه بر ضرورت تقویت بخش‌های حقوقی دستگاه‌های اجرایی به منظور دفاع حقوقی و استیفای حقوق دولت تاکید کرد.

رئیسی همچنین با اشاره به برخی مباحث مطرح شده در ارتباط با سکوهای فناوری، با بیان اینکه برخورد با تخلف ضروری است، اما اعمال محدودیت برای این سکوها راه‌حل صحیح مواجهه با تخلفات نیست، تصریح کرد: مشکلات ایجاد شده در ارتباط با این سکوها می‌بایست از طریق مراجع ذی‌ربط با همراهی معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات پیگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی موضوعات و مشکلات درباره اجرای طرح‌های عمرانی که نیازمند همکاری نیروهای مسلح با دولت است، تاکید کرد: برای رفع این مسائل ضروری است از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به عنوان رابط نیروهای مسلح و دولت و با در نظر گرفتن اولویت‌ها برای حل مشکلات مردم اقدام شود، چرا که بخش قابل توجهی از این طرح‌ها برای حل مسائل مردم اجرا می‌شود و برای دولت اولویت دارد.

رئیس‌جمهور همچنین تامین مالی پروژه‌های مسکن را از اولویت‌های اساسی دولت برشمرد و از معاون اول خواست با حضور همه دستگاه‌های مسئول راهکارهای تقویت منابع مالی طرح‌های مسکن در سراسر کشور را بررسی و احصا کنند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تشکر صمیمانه از خدمات آقای سجادی در دوره تصدی وزارت ورزش و موفقیت‌های کسب شده در این دوره، برای وی آرزوی سلامتی و بر لزوم تداوم همراهی ایشان با دولت تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت ورزش از نگاه دولت مردمی گفت: دولت تلاش کرد برای عرصه ورزش، مدیرانی از جنس ورزش انتخاب کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه