اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

الدیار فاش کرد:

تلاش برخی طرف‌ها در لبنان برای تحریک آمریکا علیه «نبیه بری»

تلاش برخی طرف‌ها در لبنان برای تحریک آمریکا علیه «نبیه بری»
صحبت درباره تحریم‌های احتمالی آمریکا علیه شخصیت‌های لبنانی به بهانه آنچه «کارشکنی در انتخاب رئیس جمهوری جدید لبنان» خوانده می‌شود، مجددا مطرح شده است. کمیته روابط خارجی در کنگره آمریکا نیز در نامه‌ای به جو بایدن موضعی مداخله‌جویانه علیه نبیه بری گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روزنامه الدیار اعلام کرد: تحریم مقامات لبنانی خبر جدیدی نیست؛ چرا که اولین باری نیست که درباره تحریم طرف‌های سیاسی لبنانی برای مجبور کردن آنها به اجرای قانون اساسی صحبت می‌شود. قبلا اخباری درباره تحریم نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان منتشر شد؛ اما موضوع جدید درباره این اخبار، زمان غافلگیر کننده آن است که در سالروز انفجار بندر بیروت صورت می‌گیرد. دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا اتفاق نظر دارند که باید از تمام ابزارهای ممکن برای تسریع در انتخاب رئیس جمهوری لبنان استفاده کرد. پس آیا ما در مقابل تحریم‌های قریب‌الوقوعی هستیم که شامل نبیه بری و دیگر رهبران لبنانی است یا اینکه مساله صرفا تحریک و ترساندن است و چرا در چنین زمانی صورت گرفته است؟

منابع آگاه اعلام کردند که در این راستا برخی طرف‌های داخلی لبنانی اقدامات تحریک آمیزی را علیه نبیه بری انجام می‌دهند. آنها می‌خواستند با نزدیک شدن سالروز انفجار چهارم اوت آمریکا را علیه لبنان تحریک کنند.

به گفته منابع، نبیه بری از این مسائل آگاه بوده و از چند هفته پیش برای آن آماده شده بود؛ اما چه کسی از داخل لبنان جرأت می‌کند به تحریک کردن خارج علیه شخصیت‌های لبنانی بپردازد؟ طرفی که چنین اقدامی انجام می‌دهد شناخته شده است و شامل برخی تیم‌های سیاسی لبنانی هستند که از نامزدی شخصی غیر از سلیمان فرنجیه، رئیس جریان المرده که نامزد مورد حمایت شیعیان است، حمایت می‌کنند. آنها تلاش می‌کنند تا از فشارهای آمریکا برای تحریم نبیه بری استفاده کنند. آنها بری را به عدم برگزاری جلسات پارلمان برای انتخاب رئیس جمهوری متهم می‌کنند.

این منابع اعلام کردند: کسانی که سعی می‌کنند خارج را علیه گروه‌های لبنانی در داخل تحریک کنند نمی‌دانند که آمریکایی‌ها با این روش عمل نمی‌کنند و چیزی که کنگره آمریکا گفته است لزوما نظر دولت آمریکا نیست.

این منابع اعلام کردند، در صورتی که تحریم‌هایی علیه نبیه بری صادر شود مساله صرفا محدود به وی نیست و این تحریم‌ها شامل تمام کسانی است که در جلسات انتخاب رئیس جمهوری به زعم و ادعای غرب «کارشکنی» می‌کنند. در این صورت این تحریم‌ها شامل رؤسای احزاب یا فراکسیون‌هایی است که جلسات را تحریم کرده یا با شرکت در هرگونه مذاکراتی برای توافق با رئیس جمهوری جدید مخالفت می‌کنند.

منابع درباره امکان پیشرفت قریب الوقوعی در پرونده انتخاب رئیس جمهوری جدید لبنان اعلام کردند: باید منتظر نتایج مذاکراتی باشیم که ژان ایو لودریان، فرستاده رئیس جمهوری فرانسه در سپتامبر خواهان آن شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه