logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

برگزاری همایش روز جهانی ووشو با حضور سفیر چین، رئیس و عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون جهانی

برگزاری همایش روز جهانی ووشو با حضور سفیر چین، رئیس و عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون جهانی
همایش روز جهانی ووشو با حضور سفیر چین در ایران و همچنین مسئولان فدراسیون این رشته برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ کوشک هنر واقع در منطقه گردشگری و فرهنگی عباس آباد تهران، بعد از ظهر امروز میزبان همایش روز جهانی ووشو ۲۰۲۳ با موضوع "با ووشو دوستی ها را گسترش دهید و شادی را به اشتراک بگذارید" و "ووشو؛ پیوندی شادی آفرین" بود.

در این مراسم که همزمان با مراسم روز جهانی در سایر نقاط دنیا برگزار شد، «چانگ هوا» سفیر چین در ایران به همراه همسر خود، امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو، مهدی علی‌نژاد عضو هیات رئیسه فدراسیون بین‌الملللی ووشو، طاهری عضو هیئت رئیسه فدراسیون، زهرا ناطقی نایب رئیس بانوان فدراسیون، ملکی سرپرست دبیرکلی، آقای «جوزی هاوو» رایزن فرهنگی سفارت چین، غلام زاده بازرس فدراسیون، علیرضا بهرمن معاون ورزش قهرمانی سازمان ورزش شهرداری تهران ملی پوشان و اعضای کادر فنی تیم ملی بزرگسالان در بخش مردان، ملی‌پوشان تیم‌های جوانان و رده‌های سنی دختر و پسر، اعضای تیم ووشو فلسطین به همراه جمعی بزرگی از پیشکسوتان، ورزشکاران، مربیان و داوران حضور داشتند.

در مراسم امروز «چانگ هوا» سفیر چین به ایراد سخنرانی پردخت و با اشاره به نتایج ووشوکاران ایران در یونیورسیاد دانشجویان جهان در چنگدو و تبریک بابت نتایج کسب شده در این رویداد، برای کاروان ووشو در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو آرزوی موفقیت کرد.

همچنین صدیقی رئیس فدراسیون عنوان کرد: خیلی خوشحالیم که این فرصت امسال هم برایمان فراهم شد تا این مراسم را جشن بگیریم. ووشو یک ورزش نیست، بلکه یک فرهنگ است که باعث دوستی ملل می‌شود.

سفیر چین در پایان صحبت های خود سه عروسک نماد بازی‌های آسیایی هانگژو «کانگونگ»، «لیانلیان» و «چن چن» را به رسم یادبود و با آرزوی موفقیت تیم ملی کشورمان به صدیقی اهدا کرد.

صدیقی نیز تمبر یادبود روزجهانی ووشو و سی امین سالگرد تاسیس فدراسیون جهانی را که از سوی فدراسیون ووشو ایران چاپ شده بود به ایشان اهدا کرد.

در پایان این مراسم نیز ملی‌پوشان و قهرمانان به همراه سفیر و همرانش، پوستر رسمی این همایش را به نشان یادبود امضا کردند.

اجرای مراسم امسال بر عهده علی خسروی پیشکسوت داوری بین المللی فوتبال و مدرس فدراسیون ایران بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه