logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مخبر:

تصمیماتی ویژه برای کمک به پایانه مرزی مهران و رفاه زوار اربعین اتخاذ شود

 تصمیماتی ویژه برای کمک به پایانه مرزی مهران و رفاه زوار اربعین اتخاذ شود
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تصمیمات ویژه‌ای در راستای رفع کاستی‌ها و ضعف‌های موجود در پایانه مرزی مهران اتخاذ و تجهیز امکانات برای ارتقاء رفاه زائران انجام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه هماهنگی و بررسی طرح‌ها و پیشنهادات دومین سفر استانی رئیس‌جمهور به استان ایلام عصر امروز (یکشنبه، 15 مرداد)) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و برای عملیاتی کردن طرح‌های استان و اجرای تعهدات دستگاه‌های اجرایی تصمیماتی اتخاذ شد.

 

مخبر در این جلسه با اشاره به اینکه پایانه مرزی مهران از مهمترین پایانه‌ها برای تردد زوار امام حسین (ع) به‌ویژه در ایام اربعین است، گفت: لازم است در قالب سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام تصمیمات ویژه‌ای در راستای رفع کاستی‌ها و ضعف‌های موجود در پایانه مرزی مهران اتخاذ و تجهیز امکانات برای ارتقاء رفاه زائران انجام شود.

 

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، جمعیت زوار اربعین امسال نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت و با توجه به اینکه امسال در ایام اربعین حسینی با گرمای شدید هوا مواجه هستیم، تمهید امکانات برای رفاه، اسکان و تسهیل حمل و نقل زوار امری ضروری است و در این زمینه به طرف عراقی نیز اعلام کرده‌ایم که ایران آمادگی دارد کمک‌های لازم را برای تقویت امکانات در مسیر زوار به نجف و کربلا انجام دهد.

 

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس‌جمهور، استاندار ایلام، وزرای نفت، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس بنیاد شهید و امور‌ ایثارگران، سرپرست وزارت ورزش و جوانان، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز حضور‌ داشتند، طرح‌های پیشنهادی استان و تعهدات دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت، تصمیماتی برای ارتقاء جایگاه استان اتخاذ شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه