اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو خبر داد؛

اعتبار کافی برای ایجاد زیرساخت منطقه آزاد ماکو داده نشده است 

اعتبار کافی برای ایجاد زیرساخت منطقه آزاد ماکو داده نشده است 
سهمیه مناطق آزاد برای واردات کالا است به طوری که سهمیه هر منطقه حدود ۵۰۰ میلیون دلار  می شود و از عوارض واردات باید تامین مالی برای ایجاد زیرساخت ها انجام شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور است، گفت: تاکنون یک ریال هم برای ایجاد زیرساخت به منطقه آزاد ماکو داده نشده است.

حسین گروسی با تاکید بر اینکه درآمد مناطق آزاد بسیار محدود است، افزود: الگوی مناطق آزاد در دنیا بسیار موفق است در حال حاضر ۴ هزار منطقه آزاد در دنیا داریم که ۱۵۰۰ منطقه آزاد در یک سال گذشته ایجاد شده اند. به همین دلیل می توان ادعا کرد که مناطق آزاد می توانند منجر به جهش اقتصادی شوند اما در ایران گاهی رقبای خارجی مانند امارات، عمان و ترکیه جوهایی ایجاد می کنند که منجر به تضعیف مناطق آزاد ایران شوند.

او با بیان اینکه  منطقه آزاد ماکو به دلیل همسایگی با ارس می تواند های گردشگری ترکیبی شود، تصریح کرد: در حال حاضر زیرساخت برای ماکو در حال شکل گیری است و فرودگاه هم به زودی ساخته بهره برداری می شود.

او با تاکید بر اینکه ۱۸۲۰ هکتار زمین برای ایجاد انبارها و... در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: تفاهم‌نامه ای که با منطقه سرخس منعقد کرده ایم می تواند ارتباط ریلی و جاده ای را توسعه دهد، امروز معتقدیم که اگر در لجستیک موفق شویم می توانیم درآمد خوبی عاید کشور کنیم.
گروسی با تاکید بر اینکه کریدور سرخس به بازرگان می تواند در ترانزیت کالا اقدامات موثری انجام دهیم، اظهار کرد: به طور قطع موضوع ترانزیت جزو پروژه های ملی محسوب می شود و تنها به منطقه ماکو مربوط نمی شود.

او با بیان اینکه سالانه یک میلیون نفر از مرز بازرگان عبور می کنند و به سمت ترکیه می روند، اطهار کرد: اگر ساماندهی گمرکی اتفاق بیفتد مبادله کالا افزایش می یابد. همچنین موضوع مبادله خودرو بین ایران و ترکیه افزایش خواهد یافت.

او با بیان اینکه  سال گذشته ۷ میلیارد دلار با ترکیه مبادله داشته ایم که قرار شده در بازه زمانی دو ساله به ۱۴ میلیارد دلار برسد، اظهار کرد: سهمیه مناطق آزاد برای واردات کالا است به طوری که سهمیه هر منطقه حدود ۵۰۰ میلیون دلار  می شود و از عوارض واردات باید تامین مالی برای ایجاد زیرساخت ها انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه