اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نشست مدیران کل استان‌ها با سرپرست وزارت ورزش و جوانان؛

هاشمی: با دغدغه‌ها و مشکلات استان‌ها آشنا هستم/ اقدامات خوب دولت سیزدهم باید در کشور اطلاع‌رسانی شود

هاشمی: با دغدغه‌ها و مشکلات استان‌ها آشنا هستم/ اقدامات خوب دولت سیزدهم باید در کشور اطلاع‌رسانی شود
سرپرست وزارت ورزش و جوانان گفت: اقدامات دولت و کارهای خوبی که در استان‌ها و شهرها انجام می‌شود، باید به مردم اطلاع‌رسانی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان در نشست امروز با مدیران کل ورزش و جوانان استان‌ها با تقدیر از تلاش‌ها و زحمات سجادی طی دو سال گذشته اظهار داشت: باید تلاش کنیم با کار جهادی در این دو سالی که از دولت سیزدهم باقی مانده کارهای بزرگی را در حوزه ورزش و جوانان رقم بزنیم و دل مردم را شاد کنیم.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان با بیان این موضوع که با مشکلات استان‌ها و مناطق محروم آشنا است تصریح کرد: وقتی یک مدیرکل و رییس هیات دغدغه‌های خود را مطرح می‌کند کاملا مسائل را درک می‌کنم و از شرایط اکثر استان‌ها و مشکلات‌شان آگاه هستم.

وی با اشاره به مشکلات حوزه جوانان گفت: فعالیت معاونت امور جوانان وزارت بیشتر درخصوص سیاست گذاری است و کمتر در حوزه اجراست. دستگاه‌های زیادی در کشور هستند که متولی بحث جوانان هستند. در بحث ازدواج و اشتغال براساس سیاست‌هایی که تببین شده باید اقدامات بیشتری انجام گیرد.

هاشمی ادامه داد: اگر موضوعی به عنوان سیاست اعلام می‌شود انتظار داریم که این سیاست را در استان و شهرستان‌ها اجرایی کنید. اقدامات دولت و کارهای خوبی که در استان‌ها و شهرها انجام می‌شود را باید به مردم بگویید. 

وی ادامه داد: سعی خواهیم کرد که اختیارات را تا اندازه‌ای که می‌شود به استان‌ها تفویض کنیم مگر جایی که قانون به ما اجازه ندهد‌. اگر هم اختیارات را تفویض کردیم نباید کاری روی زمین بماند و استان‌ها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان افزود: طبق مسئولیتی که به ما داده شده مدیران کل استانی متولی سیاست‌گذاری درخصوص ورزش همگانی هستند ولی متاسفانه در این راستا کوتاهی شده است و نتوانستیم آنطور که باید برای توسعه ورزش همگانی قدم برداریم. ما در وزارت ورزش یک رسالت بزرگ درخصوص تربیت بدنی و توسعه ورزش همگانی داریم تا از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کنیم‌. 

هاشمی گفت: توجه به ماده ۲۷ در دستور کار ما قرار دارد و هرچه سرمایه‌گذار بیاید ما استقبال می‌کنیم. بیش از ۵ هزار پروژه نیمه تمام داریم که باید هرچه زودتر این پروژه‌ها تعیین تکلیف شود. این پروژه‌ها حتی اگر تکمیل شود برای نگهداری از این ورزشگاه‌ها نیروی انسانی نداریم‌ و باید سعی کنیم پروژه‌ها به بخش خصوصی واگذار شود‌. 

سرپرست وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: دنیا از موضوع سرانه ورزشی عبور کرده است و باید بهره‌وری خوب از سرانه‌ها داشته باشیم‌. ما سالن‌ها و ورزشگاهای خوبی در سراسر کشور داریم ولی متاسفانه تا به الان نتوانستیم بهره‌وری لازم را از این سالن‌ها داشته باشیم. 

هاشمی خاطرنشان ‌کرد: ما خدمتگذار ورزش هستیم و تلاش می‌کنیم که در یک فضای تفاهمی با ادارات کل استان‌ها اتفاقات خوبی را برای حوزه ورزش و جوانان رقم بزنیم.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه