اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سهمیه سوخت بعد از شلوغی پمپ بنزین ها مشخص شد

سهمیه سوخت بعد از شلوغی پمپ بنزین ها مشخص شد
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به بیان توضیحاتی درباره دلیل شلوغی پمپ بنزین ها پرداخت و به حواشی افزایش قیمت بنزین، کاهش سهمیه سوخت و کمبود بنزین پاسخ داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر نژادعلی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در برنامه تهران بیست در خصوص دلیل شلوغی پمپ بنزین ها و کاهش کارت های سوخت در جایگاه های سوخت گفت: در ارتباط با توزیع فرآورده های نفتی در جایگاه های عرضه سوخت به میزان مناسب بر اساس برنامه تدارکاتی میزان فرآورده به جایگاه ها عرضه می شود در حال حاضر هم جایگاه ها به میزان مناسب سوخت دارند و میزان ذخیره هم مناسب است.

وی با بیان اینکه کمبود سوخت نداریم و مردم به شایعات توجهی نکنند، افزود: اطمینان خاطر به مردم می دهیم که بنزین به میزان کافی در جایگاه ها و انبارهای نفت وجود دارد و تمام شاعیات مطرح شده در خصوص بنزین را رد می کنیم.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران  در ادامه بیان کرد: به میزان تعداد خودروهای پلاک گذاری شده کارت سوخت شخصی در اختیار مردم وجود دارد و بر اساس مصوبه قانونی موظفیم تحویل بنزین در جایگاه ها بر اساس کارت های سوخت به مردم تحویل دهیم. کارت های اظطراری را هم در جایگاه ها داریم تا اگر مردم به هر دلیلی نیاز پیدا کردند از این کارت ها استفاده کند. 

نژاد علی با بیان اینکه برخی شایعات مطرح شده را تکذیب می کنیم افزود: ما به دنبال رسیدن میزان مناسب سوخت به داخل جایگاه ها هستیم و عرضه مناسب هم داریم. به میزان مناسب سهمیه بر روی کارت های مالکان خودرو وجود دارد و هیچ تغییری در سهیمه سوخت افراد ایجاد نشده است. ۶۰ لیتر به قیمت هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۵۰ لیتر به قیمت ۳ هزار تومان در کارت سوخت افراد وجود دارد. 

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران  با بیان اینکه توصیه می کنیم مردم از کارت های خودشان استفاده کنند ادامه داد:  کارت های اضطراری فقط برای شرایط اضطرار است تا مردم اگر سهمیه خود را به پایان رساندند یا کارت خود را فراموش کردند از این کارت ها استفاده کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه