logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آماده‌باش پلیس آگاهی برای اربعین/ گشت‌زنی هدفمند و کنترل سارقان سابقه‌دار

آماده‌باش پلیس آگاهی برای اربعین/ گشت‌زنی هدفمند و کنترل سارقان سابقه‌دار
رئیس پلیس آگاهی فراجا از آمادگی کامل پلیس آگاهی جهت تامین امنیت زائران ابا عبدالحسین(ع) خبر داد و گفت: ماموریت اربعین یک ماموریت مقدس است که بر مبنای دستوری و اداری قابل تعریف نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار محمد قنبری در پنجمین قرارگاه اربعین که در سالن جلسات پلیس آگاهی با حضور معاونان و روسای ادارات برگزار شد، با اشاره به آمادگی کامل این پلیس جهت تامین امنیت زائران ابا عبدالحسین(ع)، اظهارکرد: ماموریت اربعین یک ماموریت مقدس است که بر مبنای دستوری و اداری قابل تعریف نیست.

وی با اشاره به اینکه اربعین حسینی فرصت مناسبی برای ارائه خدمات به شهروندان و زائران است، افزود: مسئولان تیم های پلیس آگاهی در استان های هدف که درگیر ماموریت اربعین هستند باید با اشراف اطلاعاتی و شناخت کامل به جغرافیای انتظامی و عملیاتی نسبت به تامین نظم و امنیت زائران گرانقدر و همچنین کشف علمی جرایم در حوزه های عملیاتی ویژه پلیس آگاهی اقدام کنند.

رئیس پلیس آگاهی فراجا به تخصیص امکانات و تجهیزات در پایانه های مرزی جهت بالا بردن امنیت و نظم در راهپیمایی عظیم حسینی اشاره کرد و گفت: استفاده از تجهیزات فنی و پایش در مرز (دوربین های پلاک خوان، خودروهای گشت و موتورسیکلت) برای پیجویی و پیگیری جرایم و کشف علمی جرم حین ماموریت از جمله برنامه ریزی های انجام شده است.

وی با اشاره به اقداماتی که در راستای ماموریت بزرگ اربعین در حوزه مقابله و پیشگیری با سرقت هدفگذاری شده است، گفت: کنترل سارقان سابقه دار و حرفه ای و آزاد شده از زندان، گشت زنی هدفمند در مناطق جرم خیز از دیگر برنامه های این ایام است.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، قنبری با بیان اینکه سعی می‌کنیم در شان اربعین حسینی ماموریت های خود را به سرانجام برسانیم، خاطرنشان کرد: در کنار این مراسم باشکوه سایر ماموریت های پلیس آگاهی در سطح کشور به طور جدی پیگیری می شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه