اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان معارفه شد

مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان معارفه شد
آیین معارفه مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان با حضور قائم مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استانهای این نهاد نظارتی برگزار شد.

به گزارش راه دانا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در این مراسم ابراهیم نامداری قائم مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استانهای دیوان محاسبات کشور در سخنانی با تشریح رویکرد های جدید دیوان محاسبات اظهار داشت: کیفیت و انسجام بخشی به گزارش ها در راستای نظارت و شفافیت مالی از موضوعات مهم و اولویت داری است که با توجه به تاکیدات رئیس کل دیوان محاسبات در برنامه های این نهاد نظارتی قرار گرفته و با جدیت ادامه می یابد.

وی افزود:تلاش می کنیم در راستای انضباط بخشی به سامانه های مالی کشور، سهم بخش شبه دولتی در اقتصاد را رصد و شناسایی کنیم، چرا که شفافیت و نظارت در این حوزه بسیار مهم و قابل توجه است.

نبی زاده مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان نیز در سخنانی ضمن قدردانی از حسن اعتماد دکتر دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه تلاش می کنیم تا اجرای سیاست ها و رویکردهای جدید این نهاد نظارتی در راستای انضباط و شفافیت مالی در اولویت قرار گیرد افزود: هدف اصلی دیوان محاسبات انجام ماموریت های نظارتی و همچنین کمک به رفع مسائل و مشکلات در راستای عمران و آبادانی کشور است.

بر اساس این گزارش، دکتر دستغیب هفته گذشته با صدور حکمی امید نبی زاده که سرپرستی اداره کل دیوان محاسبات استان گیلان را برعهده داشت به عنوان مدیرکل این نهاد نظارتی در این استان منصوب کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه