اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نشست خبری کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی هانگژو؛

حسینی: خبر دارم که مدال های بوکس هانگژو را تقسیم کرده اند!/ نهرودی: بازی‌های آسیایی از جهانی هم مهم‌تر است

حسینی: خبر دارم که مدال های بوکس هانگژو را تقسیم کرده اند!/ نهرودی: بازی‌های آسیایی از جهانی هم مهم‌تر است
رئیس فدراسیون بوکس گفت: خبر دارم در مسابقات بوکس بازیهای آسیایی هانگژو مدال‌ها را هم تقسیم کرده‌اند!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح‌الله حسینی رئیس فدراسیون بوکس در نشست خبری فدراسیون‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگ‌ژو درباره شرایط بوکس در آستانه بازیهای آسیایی اظهار داشت: از اوایل دی‌ماه که سرپرست شدم، کمیته فنی بزرگسالان را تشکیل دادیم و نهرودی به‌عنوان سرمربی تا بازی‌های آسیایی انتخاب شد. مسابقات جهانی را هم داشتیم که با تحلیل تشکیل اردوها، مدال نگرفتیم. شه‌بخش و امیری تا یک‌قدمی مدال رفتند و با ناداوری و بی‌تجربگی از مدال جا ماندیم. انتخابی تیم ملی را هم از دی استارت زدیم و از بهمن تا الان در اردو هستیم. مردادماه هم به اردوی مشترک با اردن اعزام داشتیم که اردوی خوبی بود. اردن متاسفانه جایگاهش در آسیا از ما بهتر است و بوکسور قهرمان جهان دارند. تیم ملی ترکیه هم به تهران آمد و اردوی مشترک با تیم دوم اروپا برگزار کردیم. ۲۷ شهریور تیم‌مان اعزام می‌شود به هانگ‌ژو و امیدواریم به خوبی کار کنیم. ۵ سهمیه داریم که کاش ۶ تا می‌شد. مسابقات هم برای بازی‌های آسیایی هم برای انتخابی المپیک اهمیت خواهد داشت.

وی درباره ترکیب نهایی تیم ملی بوکس برای هانگژو گفت: قرار بود دوشنبه انتخابی داشته باشیم اما موسوی مریض شد که نمی‌دانم چرا؛ وگرنه وزن ۸۰ کیلو هم مشخص می‌شد. ۴ وزن دیگر تقریبا نهایی هستیم. شه‌بخش، حبیبی‌نژاد، طوفان شریفی و رمضان‌پور قطعی شده‌اند.

رئیس فدراسیون بوکس درباره انتقاداتی که درباره برگزاری اردوهای مشترک مطرح می شود و به عنوان مثال تیم ترکیه با نفرات دوم خود به ایران آمده، گفت: ۳ نفر از بوکسورهای ترکی که به ایران آمدند، مدال اروپا دارند. تیم ما ۳ نفر به بوسنی می‌رود و ۶ نفر به روسیه؛ خب داخل تیم اعزامی به بوسنی نفر دوم هم هست. این نیست که بگوئیم نفرات اصلی ترکیه در کره هستند و تیم دوم به ایران آمده. اصلا اگر بگوییم تیم دوم ترکیه هم آمده، تیم خوبی است و کمک می‌کند.

حسینی درباره سن بالای نهرودی سرمربی تیم ملی و شرایط قلبی او برای پرهیز از سفر بیان کرد: نهرودی از من سالم‌تر است؛ هم بدنی و هم جورهای دیگری اما دفعه قبل برای مشکل ویزا نتوانست به مسابقات بیاید، نه مشکل قلبی. دوشنبه‌ها پرواز داشتیم و فایده‌ای نداشت به مسابقات جهانی برود. او به اردن رفته، پس مشکل داشت؟!

رئیس فدراسیون بوکس درباره پیش بینی اش از نتایج بوکس در بازیهای آسیایی هانگژو گفت: روی ۲ الی ۳ مدال حساب کرده‌ایم؛ رنگش را اجازه بدهید بعدا مشخص شود ولی روی این تعداد امیدواریم. در بوکس، قرعه خیلی موثر است و اگر بازی اول یا دوم را به بوکسور قزاق، ازبک یا این‌ها بخورند، سخت است چون مشکل داوری را داریم. اگر این اتفاقات رخ ندهد، مدال خوش‌رنگی می‌گیریم.

وی با اشاره به بحث کلیشه ای داوری در بوکس گفت: مشکل داوری از نفوذ کشورهایی مثل هند و قزاق و ازبک است. آن‌ها سمینار می‌گذارند، هزینه می‌کنند و هدیه می‌دهند. خبر دارم در این مسابقات مدال‌ها را هم تقسیم کرده‌اند! می‌توانم در ۴ سال جوری برنامه بچینم که داورهای ما هم نفوذ پیدا کنند و حق‌مان خورده نشود. در بازی ما با قزاق شاید مشخص نباشد چه کسی برده اما رای را به قزاق می‌دهند. ویدیوچک هم نداریم. الان بازی‌های ما نزدیک شده‌اند و ناک‌داون نمی‌شویم. الان ۵ تیم اول بوکس آسیا جزو ۱۰ تیم برتر المپیک هستند.

حسینی درباره ارتباطش با استکی گفت: در حال حاضر علی‌رضا استکی سرمربی تیم امید ماست و یک اعزام هم یک ماه پیش اعزام به بلاروس داشتند. درصدد اعزام یک تیم به روسیه هستیم که ایشان سرمربی‌اش باشد. استکی خودش سرمایه بوکس ماست و از تجاربش استفاده می‌کنیم. هر روز با او در ارتباطم و ان‌شاالله بتوانیم بهره بیش‌تری بگیریم.

 

نهرودی: بازی‌های آسیایی از جهانی هم مهم‌تر است

حسین‌قلی نهرودی سرمربی تیم ملی بوکس نیز در این نشست درباهر ترکیب تیم اعزامی به هانگژو عنوان داشت: ۲ سفر به روسیه و بوسنی که حسینی اشاره کرده، تکلیف اعزام به هانگ‌ژو را مشخص می‌کند. پایان هفته آتی اسامی نهایی را اعلام می‌کنیم. ۴ وزن تقریبا انتخاب شده و در واقع روی یک وزن شاهین موسوی و میثم قشلاقی بحث داریم.

وی با اشاره به شرایط دشوار در بازیهای آسیایی گفت: الان با توجه به تیم‌های موجود در آسیا، جهانی با آسیایی فرقی نمی‌کند‌. شاید بازی‌های آسیایی از جهانی هم مهم‌تر باشند. روی ۲ یا ۳ وزن حساب کرده‌ایم و بچه‌ها کم نمی‌گذارند.

وی درباره مسابقات آتی کسب سهمیه المپیک نیز گفت: مسابقات جهانی آتی در سیسیل ایتالیا و مسابقات بعدی در بانکوک تایلند رقابتهای آتی کسب سهمیه المپیک هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه