اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صرفه جویی ۱۲۰۰ مگاوات برق در بخش خانگی

صرفه جویی ۱۲۰۰ مگاوات برق در بخش خانگی
مدیرکل دفتر مدیریت امور مشتریان شرکت توانیر خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، هر ساله مشترکانی هستند که از پله‌های پرمصرف به سمت کم مصرف مهاجرت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالامیر یاقوتی گفت: سرانه مصرف برق در بخش مشترکان خانگی در تابستان امسال ۱.۵ درصد افزایش یافته است این در حالی است که در سال‌های گذشته این شاخص ۳ تا ۳.۵ درصد بوده و این امر بیانگر مشارکت خوب مشترکان و اجرای موفق طرح سراسری پاداش صرفه‌جویی در تابستان امسال است.

وی افزود: معتقدم با مشارکت خوب مشترکان و اجرای طرح‌های مدیریت مصرف ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات میزان مصرف برق در بخش خانگی مدیریت شد؛ در صورتی که این مدیریت اعمال نمی‌شد شاهد افزایش بیش از ۱۰۰۰ مگاواتی در مصرف انرژی می‌شدیم، اما با پیشبرد این امر از افزایش مصرف جلوگیری شد.

مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر یادآور شد: سالانه به طور متوسط و به واسطه اضافه شدن مشترکان جدید در ایام اوج بار مصرف تابستان با ۱۵۰۰ مگاوات افزایش میزان مصرف در بخش رو به رو بودیم. اما امسال با اجرای طرح‌های مدیریت مصرف برق خانگی و طرح سراسری پاداش صرفه‌جویی در پیک تابستان این عدد به حدود ۳۰۰ مگاوات رسیده است.

وی به ارزیابی مشارکت مناطق مختلف کشور به ویژه مناطق گرمسیری در طرح پاداش صرفه‌جویی پرداخت و اظهار کرد: مشترکان برق خانگی مناطقی مانند بوشهر، خوزستان، اهواز، بخشی از سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، لرستان و غیره مشارکت خوبی در طرح پاداش صرفه‌جویی داشتند و حائز دریافت پاداش‌های قابل توجهی شدند.

یاقوتی یادآور شد: مهم‌ترین ابزار بازدارنده برای مدیریت مصرف برق در بخش خانگی، تعرفه است که هم در آن تشویق لحاظ شده و هم بازدارندگی مورد توجه قرار گرفته است. اگر ابزارها به صورت کاربردی استفاده شود موجب می‌شود انگیزه برای مشترکان پرمصرف ایجاد شود تا نسبت به اصلاح مصرف خود اقدام کنند.

وی بیان کرد: از ۱۰۰ درصد مشترکان برق، ۸۰ درصد زیر الگو، ۱۰ درصد بین الگو تا ۱.۵ برابر، ۶ درصد بین ۱.۵ تا دو برابر و ۴ درصد بیش از دو برابر الگو مصرف انرژی داشته‌اند.
مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، هر ساله مشترکانی هستند که از پله‌های پرمصرف به سمت کم مصرف مهاجرت می‌کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه