logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مسابقات جهانی به روایت وزنه بردار دسته ۹۶ کیلوگرم؛

زارعی: تمام توانم را در جهانی عربستان خواهم گذاشت/ کادر فنی وزنه برداری کاریزما دارد

زارعی: تمام توانم را در جهانی عربستان خواهم گذاشت/ کادر فنی وزنه برداری کاریزما دارد
وزنه بردار دسته ۹۶ کیلوگرم ایران گفت: به عربستان می رویم تا بجنگیم و بهترین نتیجه را بگیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد زارعی وزنه بردار دسته ۹۶ کیلوگرم ایران که در مسابقات جهانی عربستان هم شرکت خواهد کرد، در خصوص آخرین وضعیت خودش اظهار داشت: ما تمرینات خوبی را برگزار کرده ایم و باید بگویم که رکوردگیری‌های انجام شده هم با شرایط بسیار خوبی برگزار شد. من چند سالی در اردو بوده‌ام اما این بار یکی از بی نقص‌ترین رکوردگیری هااز لحاظ زمان‌بندی، شکل و تایم برگزار شد.

زارعی ادامه داد: من تمریناتم را بعد از آسیب دیدگی که در بحرین داشتم، دوباره آغاز کردم. به حدنصاب‌های قبل هم نرسیده بودم. افزایش وزن داشتم. از دسته بالاتر آمده بودم اما با این شرایط باز هم برای خودم قابل قبول بود. امیدوارم در آینده بتوانم وزنه های در خور این وزن را بزنم.

زارعی درباره شرایط فدراسیون بیان کرد: بعد از تغییر و تحول در فدراسیون و مشکلاتی که وجود داشت با آمدن انوشیروانی می‌بینیم که وضعیت بهبود یافته و تمام کارها به سرعت در حال پیگیری است. برای اینکه مشکلات در بخش های مختلف حل شود نیاز به افراد توانمند در تمام پست ها هست و همین قضیه نوید روزهای خوب را می دهد.این روزها بسیاری از مشکلات وزنه برداری حل شده، مسابقات به خوبی برگزار شده، اعزام ها به خوبی انجام شده و زیر ساخت ها تغییرات بسیار خوبی داشته است.

زارعی در خصوص کادر فنی هم گفت: کادر فنی ترکیب بسیار کاملی دارد. راس کار نصیرشلال هستند که سابقه قهرمانی های خوبی دارند و از آنجایی که جوان هستند با علم روز کار می کنند. در کنار او بهمن زارع که سابقه و نام خوبی در بین مربیان ایرانی دارد حاضر است. همچنین وحید ربیعی که البته الان دبیر فدراسیون هستند کمک بزرگی به ما کردند. دارابیگی حالا به جمع ما اضافه شده‌اند که به نظر من در کنار هم کادر بسیار قوی‌ای را تشکیل داده‌اند و از کاریزمای زیادی برخوردار هستند. آنها شرایط تیم را از لحاظ فنی بسیار خوب و طبق برنامه پیش برده‌اند و تمام بچه ها در این مدت پیشرفت کرده‌اند.

ملی پوش دسته ۹۶ کیلوگرم درباره مسابقات جهانی و المپیک هم می‌گوید: شرایط تیم بسیار خوب است. به جز تعدادی از ما بقیه بچه ها در سنین پایین و بسیار خوبی هستند و می توانند تجربه خوبی از مسابقات جهانی کسب کنند. با انگیزه همه در حال تمرین هستند و امیدواریم همه در این مسابقات بدرخشند. ما به عربستان می رویم تا بجنگیم و بهترین نتیجه را بگیریم. در المپیک پاریس هم قطعا تمام این بچه ها که سن و سالی پایین همراه با تجربه بالا دارند، می توانند بدرخشند. ایران هم که 3 سهمیه کامل دارد و با توجه به شرایطی که بچه ها در اوزان و رکوردهای مختلف دارند، قطعا نمایندگان ما از 3 وزن بالاتر خواهد بود و شانس مدال آوری در این مسابقات بسیار بالاست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه