logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

چرا رژیم صهیونیستی در قانون اساسی خود مرز جغرافیایی ندارد؟/

موج جدید خرید زمین توسط صهیونیست‌ها در اقلیم کردستان عراق/ تلاش برای دست یابی به آرمان سرزمینی اسرائیل!

موج جدید خرید زمین توسط صهیونیست‌ها در اقلیم کردستان عراق/ تلاش برای دست یابی به آرمان سرزمینی اسرائیل!
در جدیدترین اقدامات، سرویس اطلاعاتی موساد رژیم صهیونیستی دور جدید خرید زمین را در منطقه اقلیم کردستان آغاز نموده و عوامل این سازمان در یک ماه اخیر اقدام به خرید زمین در استان های اربیل و دهوک و موصل می نمایند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا رژیم غاصب صهیونیستی از زمانی که در منطقه خاورمیانه اعلام موجودیت کرد، یک قانون اساسی برای خود مشخص و مدون ساخت اما در این قانون اساسی، مرزهای جغرافیایی مشخص نشد تا صهیونیست ها به همان نماد نیل و فرات پرچم خود چشم دوخته و مرزهای خود را از نیل تا فرات تصویر کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

با توجه به نوار آبی رنگ در حاشیه بالا و پایین پرچمی که صهیونیست ها برای خود طراحی کرده اند به این نکته دست می یابیم که آنها همچنان به دنبال غصب زمین های جدیدتری در منطقه ما بین نیل تا فرات هستند. در این باره صهیونیست ها بر این بخش از تورات تاکید دارند که "خداوند در آن به قوم بنی اسرائیل فرموده: حدود و مرز سرزمین شما را از خلیج عقبه تا دریای مدیترانه و از صحرا تا رود فرات قرار می دهم و ساکنان آنجا را به دست شما تسلیم می کنم و شما آنها را بیرون خواهید کرد!

آرمانی ترین روایت در مورد مرزهای اسرائیل را اسرائیل شاهاک، یهودی ضد صهیونیست در کتاب "تاریخ یهود، آیین یهود" ترسیم کرده است و می گوید "از جنوب، تمامی صحرای سینا و بخشی از شمال مصر به طرف بالا تا حوالی قاهره. از شرق، تمامی اردن و بخش عظیمی از عربستان سعودی، تمامی کویت و قسمتی از جنوب فرات در عراق. از شمال، کل لبنان و کل سوریه به اضافه ی بخش اعظم ترکیه به طرف بالا تا دریاچه ی وان و ازغرب، قبرس."

 

,
,
, .,
,
,

همین تفکر در طول یک سده اخیر موجب شده تا صهیونیست ها در منطقه خاورمیانه اقدام به جنگ افروزی های مختلف کنند تا بتوانند به آرمان مرزهای سرزمینی خود دست یابند.

,

 

,

حالا در جدیدترین اقدامات، سرویس اطلاعاتی موساد رژیم صهیونیستی دور جدید خرید زمین را در منطقه اقلیم کردستان آغاز نموده و عوامل این سازمان در یک ماه اخیر اقدام به خرید زمین در استان های اربیل و دهوک و موصل می نمایند. همچنین این سازمان سعی دارد با تغییر ترکیب جمعیتی، فرمول فلسطین را در این مناطق اجرا و نفوذ خود را در کردستان عراق افزایش دهد.

,

 

,

بنابراین به نظر می رسد فعالیت صهیونیست ها برای رسیدن به اهداف مرزی، بعد از غصب مناطق بسیاری از زمین های مردم فلسطین، حالا به مناطق جدیدی در عراق رسیده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه