اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش بیش از 6 دلاری قیمت نفت ایران در مرداد ماه

 افزایش بیش از 6 دلاری قیمت نفت ایران در مرداد ماه
اوپک در گزارش ماهانه اعلام کرد، هر بشکه نفت سنگین ایران در مرداد ماه با افزایش 6.10 دلاری 87.58 دلار و گران‌تر از نفت برنت و سبد نفتی اوپک معامله شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جدیدترین گزارش سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام، اوپک نشان می‌دهد، متوسط قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در ماه آگوست ۲۰۲۳ (مرداد ۱۴۰۲) نسبت به ماه پیش از آن ۶ دلار و ۱۰ سنت افزایش داشته و بشکه‌ای ۸۷.۵۸ دلار معامله شده است.

نفت سنگین ایران در ماه جولای (تیر ۱۴۰۲) نیز ۸۱.۴۸ دلار فروخته شده بود.

در عین حال، متوسط قیمت نفت ایران در ۸ ماه نخست سال ۲۰۲۳ به ازای هر بشکه ۸۰.۸۸ دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ کاهش ۲۴.۱۸ دلاری را نشان می‌دهد. متوسط قیمت نفت ایران در ۸ ماه نخست سال ۲۰۲۲ به ازای هر بشکه ۱۰۵.۰۶ دلار بوده است.

*  افزایش قیمت تمامی نفت‌های اوپک

قیمت تمامی انواع نفت اوپک در ماه آگوست افزایش یافته که بیشترین افزایش برای گیراسول آنگولا با ۶ دلار و ۹۶ سنت و کمترین افزایش برای نفت مِرِی ونزوئلا با ۵ دلار و ۲۰ سنت ثبت شده است.

* نفت ایران گران‌تر از متوسط نفتی اوپک

متوسط قیمت سبد نفتی اوپک در ماه آگوست با ۶ دلار و ۲۷ سنت افزایش نسبت به ماه قبل از آن به ۸۷.۳۳ دلار در هر بشکه رسیده است. این رقم برای سبد نفتی اوپک در ماه جولای ۸۱.۰۶ دلار در هر بشکه بوده است.

نفت سبک عربستان هم به ۸۹.۵۵ دلار در هر بشکه رسیده است که به این ترتیب، تفاوت قیمتی نفت ایران و عربستان برای دومین ماه متوالی یک دلار و ۹۷ سنت است.

همچنین نفت ایران با قیمت ۸۷.۵۸ دلار در هر بشکه از متوسط سبد نفتی اوپک بالاتر معامله شده است.

*  نفت ایران گران‌تر از نفت برنت

هر بشکه نفت برنت دریای شمال نیز در این ماه به طور متوسط ۸۶.۱۴ دلار به فروش رفته است که ۶ دلار و ۰۵ سنت نسبت به ماه پیش از آن افزایش یافته است.

هر بشکه نفت خام آمریکا نیز ۵ دلار و ۵۶ سنت نسبت به ماه پیش افزایش را ثبت کرده و ۸۱.۴۱ دلار معامله شده است.

به این ترتیب، نفت ایران در تیر ماه گران‌تر از نفت برنت معامله شده است.

* رشد ۳۰ دلاری متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۲۲

متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۲۲ به ازای هر بشکه ۹۹.۹۲ دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ افزایش ۳۰.۱۲ دلاری را نشان می‌دهد. متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۲۱ به ازای هر بشکه ۶۹.۸۰ دلار بوده است.

نفت ایران در سال ۲۰۲۱ به طور متوسط ۶۹.۸ دلار فروخته شده است. این در حالی است که متوسط نفت ایران در سال ۲۰۲۰ به ازای هر بشکه ۴۰.۷۷ دلار فروخته شده بود و این بدان معناست که متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی ۲۹ دلار و ۳ سنت افزایش یافته است.

متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۱۹ برابر با ۶۱.۸۵ دلار در هر بشکه برآورد شده است.

بر اساس این گزارش، این رقم طی سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۷ به ترتیب ۶۷.۹۷ دلار و ۴۹.۶۰ دلار به ازای هر بشکه عنوان شده است.

قیمت نفت ایران در ماه فوریه ۲۰۲۰ (بهمن ۹۸) نزدیک به ۱۰ دلار کاهش یافته بود. همان زمان که بیشتر جهان پس از چین، درگیر شیوع ویروس کرونا شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه