اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرلشکر سلامی در دیدار با خانواده شهید صدرزاده:

رشادت‌های مدافعان حرم موجب خشکیدن ریشه داعش شد

رشادت‌های مدافعان حرم موجب خشکیدن ریشه داعش شد
فرمانده کل سپاه در دیدار با خانواده شهید صدرزاده،‌ گفت: رشادت ها و جان‌فشانی‌های شهید صدرزاده و شهدای مدافع حرم سبب شد ریشه تروریسم تکفیری داعش در همان محل تولد و ظهور آن‌ها خشکانده شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همراه سردار ابوالقاسم شریفی رئیس اداره ایثارگران سپاه با خانواده معظم شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرلشکر سلامی در این دیدار ضمن پاسداشت یاد، نام و مجاهدت های صادقانه این شهید گرانقدر، گفت: رشادت ها و جانفشانی‌های شهید صدرزاده و شهدای مدافع حرم سبب شد ریشه تروریسم تکفیری داعش در همان محل تولد و ظهور آن‌ها خشکانده شوند.

فرمانده کل سپاه با اشاره با آیه شریفه وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ، بیان کرد: شهدا بیش از آنچه که در دوران حیات خود منشاء برکت بودند در دوران بعد از شهادت سبب خیر و برکت بوده و در تمامی مراحل انقلاب و پاسداری از آن حاضر و ناظر هستند.

وی افزود: شهدای مدافع حرم با خون های پربرکت خود سبب شدند روح حماسه و مقاومت و پویایی انقلاب اسلامی در جامعه بیش از پیش زنده و استوار شود.

سرلشکر سلامی در ادامه ضمن تجلیل از مجاهدت‌ها و رشادت‌های خانواده معظم شهدای مدافع حرم به خصوص همسران آن‌ها، گفت: همسران شهدای مدافع حرم در زمان حیات همسران خود زینب‌گونه همراه آن‌ها بوده و پس از شهادت نیز به همان شیوه، راه و روش شهید را دنبال کرده و مروج فرهنگ ایثار و شهادت و نشر معارف الهی در جامعه شدند.

 فرمانده کل سپاه شهید صدرزاده را فردی شجاع و مجاهد فی سبیل الله در جبهه های گوناگون فرهنگی و نظامی برشمرد و گفت: توجه امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به این شهید والامقام در بیانات و تقریضات ایشان موید عظمت و بزرگی مجاهدت این شهید است.

در ادامه این دیدار نیز، همسر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده طی سخنانی ضمن تجلیل از توجه مقام معظم رهبری به این شهید به بیان ویژگی ها و خاطراتی از شهید صدرزاده پرداخت.

در پایان،‌ فرمانده کل سپاه با اهدای هدایایی از خانواده شهید صدرزاده تجلیل به عمل آورد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه