اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خروج بیش از ۲۰ ساختمان تهران از لیست پرخطرها/اعلام نتایج ارزیابی ساختمانهای ناایمن مناطق؛ بزودی

خروج بیش از ۲۰ ساختمان تهران از لیست پرخطرها/اعلام نتایج ارزیابی ساختمانهای ناایمن مناطق؛ بزودی
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: ظرف یک یا دو هفته آینده، نتایج ارزیابی مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۳گانه شهرداری تهران در رابطه با پیگیری وضعیت ساختمان‌های ناایمن از سوی سازمان آتش‌نشانی اعلام خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ مهدی بابایی با بیان اینکه بر اساس مصوبه بهبود خدمات آتش‌نشانی در شورای شهر تهران بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن به مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۳گانه شهرداری تهران واگذار شده است، اظهار کرد: ما در کنار شهرداری به صورت ویژه پیگیر هستیم که تشکیل پرونده قضایی برای ساختمان‌های ناایمن صورت بگیرد.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: ظرف یک یا دو هفته آینده سازمان آتش‌نشانی اولین ارزیابی خود را از مناطق و نواحی در خصوص وضعیت ساختمان‌های ناایمن ارائه می‌دهد و این ارزیابی در بررسی عملکرد مدیران نواحی و مناطق مورد استناد قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر اینکه برآورد ما این است که بخش عمده‌ای از ۹۳ ساختمان ناایمن تا پایان امسال تعیین تکلیف شود، خاطرنشان کرد: با این وجود می‌طلبد که مناطق و نواحی، پرونده‌های این ساختمان‌ها را از قوه قضاییه پیگیری کنند؛ چراکه تنها ارسال پرونده به دستگاه قضایی کافی نیست و نمی‌توان با خیال راحت منتظر بود که مدعی‌العموم، متخلفان را پای کار بیاورد و لذا باید مورد پیگیری ویژه قرار بگیرد.

بابایی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت پرونده ساختمان‌های ناایمن باید سرعت بیشتری بگیرد، یادآور شد: اینکه ارزیابی مناطق و نواحی به صورت ۶ ماهه انجام می‌شود، به این دلیل است که تفاوت بین مدیرانی که به طور ویژه شرایط را پیگیری می‌کنند با مدیرانی که این موضوع از اولویت‌های آنها نیست، مشخص شود.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: فرآیند خروج اسامی ساختمان‌های ناایمن از لیست ۹۳ فقره پرونده در حال انجام است و بیش از ۲۰ ساختمان در ایام اخیر از این لیست خارج شده‌اند.

وی افزود: ساختمان‌هایی که ۵۰ تا ۶۰ درصد ایمنی‌سازی شده‌اند، از لیست ساختمان‌های بحرانی خارج می‌شوند و در دسته‌بندی‌های بعدی قرار می‌گیرند؛ اما ایمنی کامل آنها زمانی است که تأییدیه ایمنی را دریافت کنند. پیگیری‌هایی خوبی در این بخش صورت می‌گیرد؛ البته آنچه دغدغه ماست ساختمان‌های میان‌خطر و پرخطر هستند و با توجه به پیگیری‌ها، در بخش ساختمان‌های بسیار پرخطر دغدغه چندانی وجود ندارد.

بر اساس گزارش سایت شهر، دادستانی کل کشور، دوم خردادماه امسال لیست ساختمان‌های ناایمن از نظر نقص اطفای حریق و مسئولیت آتش‌نشانی را منتشر کرد و بر این اساس ۹۳ ساختمان، ناایمن اعلام شدند.

خبرنگار: محمد آستارکی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه