اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با اعلام مدیر تیم‌های ملی؛

بازیهای آسیایی هانگژو| ترکیب تیم ملی دوومیدانی ایران مشخص شد/ 6 دوومیدانی کار مسافر چین شدند

بازیهای آسیایی هانگژو| ترکیب تیم ملی دوومیدانی ایران مشخص شد/ 6 دوومیدانی کار مسافر چین شدند
با اعلام مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی ترکیب تیم مای اعزامی کشورمان به بازی‌های آسیایی هانگژو مشخص شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی دوومیدانی، هادی سپهرزاد مدیر تیم‌های ملی دو‌و‌میدانی پیرامون مشخص شدن ترکیب تیم اعزامی کشورمان به بازی‌های آسیایی اظهار داشت: با توجه به مدت زمان مشخص شده از سوی ستاد بازی‌ها جهت اعلام اسامی ورزشکاران کشورمان جهت شرکت در این رویداد قاره‌ای خیلی زود دست به کار شدیم و رقابت‌هایی جهت انتخاب دوومیدانی کاران برتر کشورمان به منظور اعزام به هانگژو  برنامه ریزی شد.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ مسابقات متعددی در قالب جایزه بزرگ، رکوردگیری، قهرمانی باشگاه‌های کشور، قهرمانی کشور و … برگزار شد تا با توجه به عملکرد دوومیدانی کاران در این رقابت‌ها و توجه به همه جوانب فنی ترکیب تیم ملی کشورمان جهت شرکت در بازی‌های آسیایی مشخص شود که خوشبختانه این امکان میسر شد و ۶ ورزشکار مرد به نام‌های احسان حدادی و حسین رسولی (پرتاب دیسک)، حسن تفتیان (۱۰۰متر) مهدی صابری (پرتاب وزنه) مهدی پیرجهان (۴۰۰متر با مانع) و حسین کیهانی (۳۰۰۰متر با مانع) و ۲ تن از زنان ورزشکار دوومیدانی کشورمان به نام‌های فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد (۱۰۰متر) جهت حضور در این مسابقات انتخاب شدند.

سپهرزاد خاطر نشان کرد: البته اعتقاد من این است که با توجه به شرایط و پتانسیل ورزش دوومیدانی کمیته ملی المپیک می‌توانست ورزشکاران بیشتری از این رشته ورزشی را به کشور چین اعزام نماید که متاسفانه علی رقم پیگیری‌های سرپرست فدراسیون این امر محقق نشد.

او در پایان تصریح کرد: همه اقدامات لازم از سوی فدراسیون دوومیدانی به منظور آماده سازی مناسب ورزشکاران دوومیدانی کشورمان به منظور حضوری مقتدرانه در بازی‌های آسیایی هانگژو انجام شده است و با توجه به زمان اندک باقی مانده تا آغاز این رقابت‌ها ورزشکاران اعزامی می بایست فقط تلاش کنند تا خود را از لحاظ ذهنی جهت کسب موفقیت در این میدان مهم آماده کنند تا بتوانند بهترین عملکرد خوشان را در بازی‌های آسیایی به نمایش بگذارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه